Carmen Barcan – o femeie de succes

Un om de succes este fericit indiferent de provocările pe care i le așterne viața. Nu are nici o importanță dacă lumea afirmă contrariul. Ești fericit și într-un caz și în celălalt. Dacă poți să înțelegi că fericirea este un succes, atunci vei reuși întotdeauna. Pentru a avea succes, nu trebuie să îți pierzi sufletul, nu ai de ce să renunți la toată acea inocență care dă fericire, toată pacea și liniștea care te apropie de Dumnezeu. Poți să fii fericit cu ceea ce ai și să ai succes în drumul pe care ți-l alegi. Cele două lucruri merg mână în mână.

Carmen Barcan este un exemplu viu al unei femei de succes, un model de urmat, care după 20 de ani de muncă, a hotărât să își dedice viața unei pasiuni. “Viața e făcută din alegeri” este motto-ul după care se ghidează și totodată este titlul rubricii pe care o semnează cu succes de peste 90 de ediții în ziarul “Deșteptarea”. Practică atletismul la categoria Masters, obținând medalii la mai multe competiții.

“Iubesc frumosul în absolut orice, motiv pentru care discreția și decența îmi sunt repere importante în viață, deoarece doresc să mă înconjur numai de oameni de valoare. Sunt o femeie împlinită, fericită, optimistă și care are visuri. Nu îmi este teamă de muncă, fac totul cu răspundere și pasiune. Sunt conștiincioasă și duc totul la îndeplinire. Sunt un om pe care te poți baza în orice moment și respect oamenii din jurul meu”, a declarat aceasta.

În rubrica pe care o semnează pe site-ul „Deșteptarea” scrie cu suflet, punând un strop din optimismul său în fiecare material pe care îl realizează. „Omul este o minune, un intermediar între Pământ şi Cer. Întreaga noastră existenţă este magie. Toate acţiunile noastre (privire, gest, cuvânt) aparent fără importanţă, poartă în ele sentimentele şi gândurile noastre. Când avem gânduri şi sentimente negative, ne facem rău nouă înşine şi tuturor celor ce ne înconjoară, iar, după legile universale, tot ceea ce produce asemenea efecte intră în categoria autodistrugerii. Însă tot ce este armonios, frumos, luminos, este magie. Este acea gândire care induce starea de bine, de reuşită şi implicit fericire”, scrie aceasta.

În plus, Carmen Barcan schimbă destinul oamenilor prin terapii corporale și faciale personalizate și o dietă echilibrată într-un timp scurt:

   

„Profesionalism, rezultate excelente, un om minunat care îți schimbă viața radical. În doar 3 luni ați reușit să mă ajutați să fiu exact cum mi-am dorit, fără cele 20 kg. Vă mulțumesc și vă iubesc!” (Olivia Asaftei Maxim)

„Sănătate, frumusețe și altă mentalitate – asta mi-a oferit Carmen Barcan! Am primit informația despre existența rezultatelor tale, am venit în contact cu tine și în doar 8 luni de zile m-ai transformat dintr-un om supraponderal – aveam 136 kg – într-o persoană cu 42 kg mai puțin! Alături de tine am învățat cu adevărat ceea ce înseamnă să fii disciplinat din toate punctele de vedere! Îți mulțumesc pentru ajutorul oferit, ești o persoană deosebită și te respect din tot sufletul!” (Sergiu Georgian Gogu)

„În lunga mea luptă cu kilogramele în plus (100 kg) am crezut că am găsit răspunsul definitiv atunci când am apelat la gastrectomie, însă nu a fost așa. Deși am slăbit 45 de kg, după ce am revenit la o alimentație diversificată, m-am îngrășat din nou 11 kg de care nu am reușit să scap indiferent ce dietă sau regim am urmat. Calvarul meu a luat sfârșit odată ce am cunoscut-o pe Carmen! În doar 7 săptămâni am reușit să slăbesc 7 kg! Mulțumiri și recunoștință, draga mea!” (Iulia Savin)

Prin felul în care gândește și îi îndrumă pe ceilalți oameni, prin bucuria și împlinirea pe care o emană, prin alegerea unei pasiuni și transformarea ei în realitate, Carmen Barcan este o femeie de succes!

Leave a Comment