Casa viitorului, viziune și tendințe în arhitectura modernă

Related Post

  • No related post.

Casa viitorului nu mai este de mult timp doar o ficțiune, iar inovațiile tehnologice ne ușurează viețile. Casa viitorului promovează experienţele pe bază de tehnologie şi inovaţie, iar modul în care concepem acum ideea de casă va suferi schimbări semnificative de acum încolo. Conform unor studii, în viitor, fiecare dispozitiv şi aparat vor beneficia de asistenţi vocali încorporaţi, iar până în 2023 vor fi în jur de opt miliarde de dispozitive cu genul acesta de tehnologie.

De asemenea, casele eco-friendly câștigă tot mai mult teren. O locuință care este „prietenoasă cu mediul” nu înseamnă neapărat o casă construită din materiale ecologice. Conceptul definește casele care consumă cât mai puține resurse naturale atât la construcție, cât și după ce sunt date în utilizare. În plus, ele trebuie să polueze cât mai puțin.

Se va pune accent și pe interioare flexibile, mobile. În condițiile unei expansiuni fără precedent a populației, a unei densități din ce în ce mai mari pe suprafețe relativ limitate, oamenii au fost puși în fața situației de a avea la dispoziție cămine din ce în ce mai mici. Totuși, în căutarea confortului, au apărut multe opțiuni ingenioase: pereții de compatimentare mobili, mobilierul multifuncțional, diverse mijloace pentru a transforma spațiile de zi în spații de noapte și invers.

 

 

Lumina și aerul curat joacă un rol esențial în realizarea acestor construcții ale viitorul. Pentru a nu fi limitați de un spațiu mic, se poate apela la terase și balcoane închise cu sticlă securizată sau la pergole retractabile, care sunt compatibile cu design-ul casei. De exemplu, pergolele sunt acționate electric, pot fi retractate în totalitate și dispun de o rezistență la vânt de până la 60 km/h. Scările interioare și balcoanele pot fi înfrumusețate cu ajutorul balustradelor din sticlă securizată. Ele reprezintă un element decorativ de actualitate ce poate fi utilizat atât la interior, cât și la exterior și oferă locuinței un aer lejer, de libertate, transparență și mai ales, luminozitate.

 

Vega Prod Sistem oferă servicii de calitate în concordanță cu nivelul superior al produselor pe care le comercializează. Compania și-a început activitatea în anul 2010, dispunând în prezent de un colectiv tânăr și cu o experiență bogată în producerea și montarea unei game variate de produse, destinate amenajării spațiilor de locuit.

 

Compania Vega Prod Sistem, premiată în cadrul galei I Success cu titlul de “Cel mai bun brand de uşi și ferestre premium”, oferă produse de înaltă calitate și consultanţă pentru a satisface orice cerere din partea unui client. Mai mult, compania a câștigat și premiul pentru „Cel mai bun brand de sisteme complexe pentru închiderea teraselor” la gala I Success Health, Beauty & Lifestyle 2021.

Pentru mai multe detalii sau informaţii în legătură cu reamenajarea locuinței tale, îi poți contacta la numărul de telefon: 0760.273.174 ori la adresa de e-mail: office@vegaprod.ro, www.vegaprod.ro.

 

 

 

 

 

Leave a Comment