Ce au în comun preferatele publicului, Teo și Oprah?

Din ce în ce mai multe femei își doresc acele sprâncene perfecte din mai multe motive: fie s-au pensat mult prea mult în adolescență și și-au distrus forma, fie nu au fost înzestrate cu sprâncene groase. Însă există o soluție pentru fiecare problemă! Larisa Tănase este un artist al micropigmentării ce și-a transformat misiunea în descoperirea aspectului potrivit pentru a accentua trăsăturile frumoase ale femeilor care îi trec pragul. Sprâncenele bogate sunt o tendință pertinentă de câteva sezoane încoace. Ele sunt încurajate să crească prin serumuri active, iar pensate corect, acestea definesc foarte bine trăsăturile feței, oferind mai multă expresivitate privirii.

Vedetele de la Hollywood – centrul acțiunii de unde pornesc tendințele în materie de modă și frumusețe – sunt invidiate chiar și de celebritățile de la noi pentru sprâncenele lor, groase și bine conturate. Printre vedetele cu cele mai frumoase sprâncene se numără: Oprah, Keira Knightley, Gigi Hadid, Lucy Hale și Cara Delevingne. Secretul lor?

Se știe că sprâncenele joacă un rol esențial în fizionomia unei femei, așa că trebuie să le acordăm atenția și importanța cuvenită. Și în România există un specialist în micropigmentare, care poate să îndeplinească dorințele celor care vor să arate precum vedetele de pe covorul roșu. Numele său este Larisa Tănase, iar Teo Trandafir, Patrizia Paglieri, Diana Bart, prințesa Lia, Cristina Mihaela Dorobanțu și Anca Ciota și-au lăsat sprâncenele pe mâna ei.

Teo și-a reinventat trăsăturile. “Am ales să îmi transform o lucrare mai veche într-una nouă în ton cu tendințele actuale prin tehnica powder / pudrată și retușare a eyelinerului vechi”, a povestit îndrăgita vedeta TV.

Și Patrizia Paglieri a apelat la serviciile Larisei, care i-a transformat o lucrare veche la sprâncene și i-a echilibrat simetria acestora. În plus, chef Patrizia și-a făcut și micropigmentarea totală a buzelor.

Vedeta Kanal D, Anca Ciota, se numără printre clientele Larisei, dorindu-și să arate precum celebritățile de la Hollywood: „Larisa mi-a transformat o lucrare veche, modificând total forma sprâncenelor. Astfel mi-a schimbat forma, tehnica și culoarea. Sunt tare mulțumită de rezultat!”

„De-a lungul istoriei, aspectul sprâncenelor a fost influențat de modă, iar femeile le-au stilizat în funcţie de acele standarde. Ce nu mi-a plăcut niciodată, fie că se purtau subțiri, groase, negre, unite, codița sprâncenelor a fost poziționată în jos, ușor tristă. ‚Sprâncene Fericite’ înseamnă sprâncene realizate corect prin tehnica, forma și culoarea potrivite fizionomiei, care vor avea întotdeauna codița ridicată, ceea ce sugerează un zâmbet și oferă un efect de lifting”, a conchis Larisa Tănase.

Leave a Comment