Ce gătim de Sărbători? Restaurantul La Rambla ne recomanda o reteta delicioasa.

 

 

 

11752172_480693162086844_6826309685748009506_n


Vrei să umpli masa cu bunătăţi, de Crăciun şi de Revelion, dar nu ai idee ce să găteşti? Restaurantul La Rambla îţi vine în ajutor cu  o reteta delicioasa cu care sigur îţi vei impresiona familia şi prietenii. Aşadar, alege-ţi preferatele şi apucă-te de treabă!

Conejo Valdepenas

Iepure in sos de vin

Ingrediente :

  • 300 gr de carne de iepure
  • 100 ml de ulei de masline
  • 2-3 foi de dafin
  • O crenguţă de rozmarin
  • 3-4 fire de cimbrişor
  • 50 gr de usturoi
  • 5 gr de peperoncinii
  • Sare
  • 50 ml vin alb

 

Asezonăm 100 ml de ulei de masline cu 2-3 foi de dafin, o crenguţă de rozmarin, 3-4 fire de cimbrişor şi 50 gr de usturoi, 5 gr de peperoncinii şi un praf de sare, după care adăugăm 300 gr de carne de iepure tăiată bucăţi mai mici.

Se lasă la prăjit 10-15 minute şi se stinge cu 50 ml vin alb.

Se serveşte în vas de lut cu pătrunjel presărat deasupra.

Poftă buna!

 

 

 

 

 

Leave a Comment