Ce ritual de rejuvenare are Anca Serea. Cum se menține tânără

V-ați dorit vreodată să puteți flutură o bagheta magică deasupra tenului și ca prin magie afecțiunile solare, cicatricile, decolorarea pielii și ridurile fine să dispară? Acum acest lucru este posibil și a fost încearcat în câțiva pași și de Anca Serea. Prezentatoarea tv a optat pentru pachetul de rejuvenare facială la The Lash Lounge care constă în  microdermabraziune facială și mezoterapie virtuală, proceduri complet non-invazive, așadar nedureroase. Anca Serea este mămica eroină a showbizului și face eforturi să se mențină tânără și strălucitoare pentru cei cinci copii ai ei. Vedeta preferă microdermabraziunea cu diamante, tratament care îndepărtează punctele negre, curață și închide porii dilatați, regenerează și întinerește tenul, redându-i luminozitatea. Cicatricile și petele roșii sunt reduse sau chiar eliminate, ridurile sunt atenuate, iar tenul afectat de soare se reface văzând cu ochii.

Miruna Vasile, manager Lash Lounge, și Anca Serea
Miruna Vasile, manager Lash Lounge, și Anca Serea
„Aceasta este și o metodă prin care se corectează hiperpigmentarile și se uniformizează zonele decolorate inestetic. Microdermabraziunea are rezultate excelente în tratamentul acneei, îmbunătățește circulația limfatică locală, eliminând toxinele și deșeurile metabolice”, a declarat Miruna Vasile, managerul salonului The Lash Lounge.
Anca Serea s-a răsfățat în patru pași complet nedureroși
Anca Serea s-a răsfățat în patru pași
Anca Serea s-a convins pe pielea ei că tratamentul îmbunătățește fluxul sanguin,  dar și transportul de oxigen și nutrienți spre celule. Zonele dificile, precum ochii, nasul și bărbia dublă sunt și ele tratate. Straturile superioare de celule moarte și impurități sunt îndepărtate, iar țesuturile sunt decongestionate.

Cine are indicație pentru dermabraziune

Microdermabraziunea tratează aspectul de piele obosită, ten tern, tratează keratozele (îngroșarea excesivă a primul strat de la suprafață epidermei), regenerează celulele și țesuturile, accelerează producția de colagen și elastin[, tratează atrofia (îmbunătățește elasticitatea pielii), netezește în mod eficient cicatricile post acneice, îmbunătățind vizibil textura. Acesta este un tratament care nu necesită anestezie, ceea ce îl face ușor de repetat la intervale scurte (7-14 zile). Microdermabraziunea cu diamant este ideală pentru persoanele care nu pot acorda mult timp pentru procedurile mai complexe și este recomandată atât în perioada rece, cât și în zilele însorite de vară.⠀

Ce este mezoterapia virtuală

Mezoterapia virtuală (dermoporația) este o alternativă modernă a mezoterapiei clasice, o terapie ce nu implică ace, anestezie și perioade de recuperare. Tratamentul este printre puținele, care permit introducerea în profunzime a substanțelor active. Astfel, se produce colagen și tenul este hidratat în profunzime diminuand ridurile fine. Alte efecte ale terapiei includ reducerea petelor pigmentare și a cuperozei. Persoanele care au acnee au constatat că structura și textura pielii sunt îmbunătățite. În plus, prin mezoterapia virtuală se stimulează producerea de noi celule ale pielii prin sintetizarea producției de colagen și elastină, porii sunt vizibil micșorați, iar pungiile de sub ochi sunt ameliorate și cearcănele estompate. Metoda este indicată și femeilor, complexate de bărbia dublă. Oferă un efect de lifting facial pe termen lung, redă luminozitatea și fermitatea pielii îmbătrânite și contracarează factorii externi nocivi. În cazul alopeciei, la nivelul scalpului se obțin efecte spectaculoase prin utilizarea unui amestec de substanțe active esențiale (minerale, vitamine, aminoacizi și antioxidanți).

Masajul facial ajută la ameliorarea durerilor de cap

Ritualul de rejuvenare pentru ten se încheie printr-un masaj facial. Pe lângă beneficiile oferite pielii, masajul facial ajută la ameliorarea stresului, a congestiei sinusurilor, durerilor de cap și a migrenelor.  Durata unui întreg tratament de rejuvenare facială este de 60 minute. Costul acestuia variază  între 200 -300 lei. Specialiștii recomandă cel puțin 6 ședințe pentru un efect maxim, de preferat o ședință pe săptămână, urmând ca apoi să se efectueze câte o ședință de întreținere o dată la o lună.

Leave a Comment