Florentina Opris mai aproape de nunta ca niciodata!

La Rambla 12208452_10153262336435980_5508618546421834677_n

 

Ambasador al vietii sanatoase, sportului si alimentatiei corecte, Florentina Opris este scriitoare si gazda emisiunilor de sanatate si sport de la un cunoscut post de televiziune. Dupa o relatie frumoasa cu Sorin Marcus aceasta s-a declarat din nou libera intr-o recenta postare pe o pagina de socializare. „Viata este ca o tabla de șah, important este sa înțelegi ce și când este bine sa faci următoarea mișcare! Astazi sunt pregătită să spun:
Timp de aproape 2 ani am avut parte de multe experiențe…. Mulțumesc Sorin Mărcuş ca ai fost in viata mea!  ACUM fac următoarea mutare cu bucurie în suflet și cu recunoștință pentru tot ce a fost! VA ÎMBRĂȚIȘEZ CU MULT DRAG!”

Recent am intalnit-o la Restaurantul La Rambla la un eveniment cu totul aparte. Cubul mireselor un nou proiect in care aceasta este implicata ca si gazda de eveniment. Proiectul aduce impreuna viitoare mirese care isi doresc sa aiba o nunta perfecta.

„E un proiect inedit care are loc o data la doua saptamani in aceasta superba locatie. Sunt bucuroasa ca fac parte din acest club. Nu doar viitoare mirese sunt acceptate (razand). Tocmai experienta din domeniu este subiect de dezbatere la aceste minunate intalniri. Asa ca domnisoarelor, doamnelor va astept cu drag la un pahar de vin „La Rambla” a declarat Florentina.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Fotograf nunta brasov</cite>

    Interesant articolul tau 🙂 I de acord cu tine, daca ai o minte creativa poti sa faci din ceva normal, ceva extraordinar. Stii cum se zice: ” the sky is the limit”. Felicitari si spor in continuare!

Leave a Comment