Gordon Ramsey a devenit din nou tată

Gordon Ramsey,vvedeta gastronomiei britanic,e în vârstă de 52 de ani, a devenit tată pentru a cincea oară. Soţia sa, Tana, a născut un băieţel, care a primit numele de Oscar James, scrie contactmusic.com. Copilul s-a născut joi, potrivit unui mesaj publicat de bucătar pe platforma de micro-blogging Twitter.

Celebrul bucătar are un băiețel, acesta fiind al cincilea copil al său
Celebrul bucătar are un băiețel, acesta fiind al cincilea copil al său

Anunţul despre viitorul copil a fost făcut de familia Ramsey într-o înregistrare video publicată pe 1 ianuarie pe contul vedetei de Instagram, urmărit de aproximativ 5 milioane de fani. În acest clip, copiii maestrului bucătar, Megan, în vârstă de 21 de ani, Matilda, în vârstă de 17 ani, şi gemenii Jack şi Holly, în vârstă de 19 ani, urau fanilor „La mulţi ani!”, iar apoi Tana Ramsey, în vârstă de 44 de ani, surâzând şi cu un abdomen foarte proeminent, anunţa că va avea al cincilea copil.

Soția lui Gordon Ramsey a mai pierdut o sarcină în 2016

Tana, soția lui Gordon Ramsey, a suferit un avort spontan, în luna a cincea de sarcină, în 2016. Cei doi sunt căsătoriţi de 22 de ani.

Gordon Ramsay a primit de-a lungul carierei, pentru restaurantele sale, un total de 16 stele Michelin, dar în prezent deţine doar şapte. Restaurantul Gordon Ramsay din Chelsea, Londra, deţine trei stele Michelin încă de la deschidere, din 2001.

Gordon Ramsay este una dintre vedetele gastronomiei britanice, realizator de emisiuni TV şi una dintre cele mai bine plătite celebrităţi din lume.

Leave a Comment