O fetiță a găsit la McDonald’s un prezervativ folosit pe care l-a băgat în gură

Caz de-a dreptul scandalos la McDonald’s. Un prezervativ folosit a fost găsit de o fetiţă de doi ani în restaurant. McDonald’s şi-a cerut scuze după incident, informează The Independent.

Mama fetiţei, care a vrut să fie identificată doar cu numele de Wendy, a spus că şi-a dus copilul de urgenţă la spital, după ce a văzut cum micuța bagă în gură un prezervativ folosit. Acum, femeia se teme ca nu cumva fiica ei să fi fost infectată cu HIV, scrie The Independent.

Părinții vor afla abia peste două luni dacă fetița a fost sau nu infectată

Aceasta a adăugat că va dura două luni până va afla, în urma testelor de sânge, dacă fetiţa are o infecţie. Incidentul a avut loc la un McDonald’s din Warnbro, Perth, Australia. „Nu ştiu cum s-a întâmplat, dar soţul meu a fost martor, fetiţa sugea un prezervativ negru”, a povestit Wendy. „Am fugit la baie, am spălat-o în gură şi pe mâini şi i-am dat ceva să bea. Am fost îngroziţi”, a adăugat aceasta.

Un purtător de cuvânt al McDonald’s din Warnbro investighează incidentul şi susţine că unul dintre angajaţi a dus prezervativul la spital.

Leave a Comment