Prima injectare cu acid hialuronic. Află tot ce trebuie să știi!

Cu cât înaintăm mai mult în vârstă, cu atât semnele timpului și al mediului exterior lăsate pe pielea noastră sunt mai vizibile. Totul își pune amprenta pe corpul nostru – ceea ce consumăm, perioadele în care nu ne îngrijim corespunzător din cauza problemelor sau a lipsei timpului, omiterea hidratării corecte și multe altele. Totodată, ne putem afla în situația în care nu suntem mulțumiți de aspectul buzelor sau prezentăm asimetrii și ne dorim corectarea acestora.

 

Te afli la prima intervenție? Îți descriem de ce este acidul hialuronic cea ea mai bună și naturală alegere pentru întinerirea pielii și pentru îmbunătățirea aspectului fizic!

Dacă optezi pentru acidul hialuronic în cazul corectării imperfecțiunilor, al obținerii elasticității tenului sau al realizării unui retuș, această intervenție este cea mai bună alegere pe care ai putea să o faci! Fie că vrei să schimbi ceva ce nu te mulțumește sau ai nevoie de remediere, acidul hialuronic reprezintă cea mai bună și naturală opțiune.

Ce este acidul hialuronic, cum ne putem ajuta de el și care sunt beneficiile lui?

De ce este acidul hialuronic cea mai naturală opțiune? Răspunsul este mai simplu decât crezi! Acidul hialuronic este o moleculă deja prezentă în pielea noastră! Este un ingredient hidratant care poate transforma un ten obosit și fad într-unul elastic sau poate reîmbunătăți aspectul unei anumite părți de care ești nemulțumit.

Cum funcționează?

Acidul hialuronic menține țesutul pielii hidratat. Cel mai eficient mod prin care îl putem introduce în corpul nostru este prin injectare. Această manieră face ca acesta să pătrundă direct în țesut și astfel, randamentul este de 100%. Pentru că este eficient și natural este foarte prietenos cu pielea, putând fi folosit și injectat la orice vârstă.

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman și funcționează ca și barieră pentru a ne proteja de tot ce ne poate dăuna – cuprinzând leziunile produse de razele soarelui, somnul necorespunzător sau viciile.

Dacă stratul extern al pielii – epiderma – este bine îngrijit, pielea este puternică. Astfel, pielea poate să ne protejeze foarte bine și să lupte împotriva oricăror factori, de la bacterii până la posibile infecții.

Așadar, acidul hialuronic crește nivelul apei din piele – aceasta devenind voluminoasă, netedă și bogată.

 

Clinica Beauty Art Aesthetics îți prezintă unde și când poți opta pentru injectarea cu acidul hialuronic!

 

  • Augumentarea bărbiei cu acid hialuronic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Redefinirea și îmbunătățirea aspectului buzelor

 

 

 

 

 

 

 

 

Cine nu își dorește buze pline și ferme? Acum se pot obține foarte simplu în cabinetul medicului estetician, iar disconfortul pacientei este minim! Pacienta s-a aflat la prima intervenție cu acid hialuronic:

 

  • Corecția cearcănelor

Cearcănele reprezintă zona aflată sub ochi care se caracterizează prin lipsă de volum, colorație inestetică sau apariția ridurilor fine.

 

  • Rinocorecție

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Conturarea liniei maxilarului

Intervențiile nu sunt dureroase, aplicându-se o cremă cu efect anestezic. Totul durează între 10 şi 30 de minute, în funcţie de cantitatea folosită.

 

Cât se menține efectul acidului hialuronic?

Fiind resorbabil, acidul hialuronic are efecte temporare iar intervenția trebuie repetată. Efectele sunt destul de îndelungate, necesitând reinjectarea la 9-12 luni.

 

Mădălina Brîndușescu, managerul Clinicii Beauty Art Aesthetics, ne vorbește despre cât de valorificat este acesta: „Acidul hialuronic este cel mai utilizat produs pentru remodelarea și mărirea volumului buzelor, pentru corectarea imperfecțiuilor și pentru reîntinerirarea pielii. De ce? Prntru că în mod natural acesta se găsește la toate organismele vii, iar la om se află în multe țesuturi din corp, precum dermul pielii și în cartilaje, fapt pentru care face ca acesta să fie foarte ușor acceptat de către organism. Acidul hialuronic are proprietatea de a atrage apă, motiv pentru care menține hidratarea internă optimă pielii și este extrem de versatil în utilizare.”

 

Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență:

 

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la gala Health, Beauty & Lifestyle Awards. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brândușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și  la Gala Performanței și Excelenței iar anul acesta a primit premiul pentru cea mai buna clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

Pentru detalii, informații și programări:

 

Clinica Beauty Art Aesthetics

0722 296 007

office@beautyartaesthetics.ro

 

Leave a Comment