Prinţesa Charlotte va învăța tot la şcoala privată

Prinţesa Charlotte, a patra în linia succesiunii la tronul Regatului Unit, va începe din septembrie cursurile aceleiaşi şcoli private din Londra unde învaţă şi fratele ei, a anunţat, vineri, Palatul Kensington, citat de Reuters.

Charlotte, în vârstă de 4 ani, al doilea copil al ducilor de Cambridge, William şi Kate, şi strănepoata a reginei Elizabeta a II-a, va merge la şcoala Thomas’s Battersea, unde George, în vârstă de 5 ani, este elev din 2017.

„Suntem încântaţi că Ducele şi Ducesa de Cambridge au decis ca prinţesa Charlotte să se alăture fratelui ei, prinţul George, la Thomas’s Battersea. Aşteptam cu nerăbdare să o primim pe ea şi pe toţi noii noştri elevi la şcoală în septembrie”, a spus Simon O’Malley, directorul şcolii, într-un comunicat.

Măsuri de securitate sporite la școala unde va învăța Prințesa Charlotte

Poliţia a anunţat în 2017 că va revizui măsurile de securitate la şcoala din sud-vestul Londrei după ce o femeie în vârstă de 40 de ani a fost arestată sub suspiciunea că a încercat să pătrundă prin efracţie la scurt timp după ce prinţul George a început şcoala. Așadar, cel mai probabil și de data aceasta, oamenii legii vor pune accent pe securitatea micuței eleve.

La şcoala Thomas’s Battersea învaţă 560 de băieţi şi fete cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani. Pentru cei de 4 ani taxa anuală este în jur de 19.000 de lire sterline, ceea ce înseamnă 24.000 de dolari.

Leave a Comment