Salata Orientala, un deliciu culinar!

Sarbatorile de iarna au trecut asa ca v-am pregatit o reteta usoara si in acelasi timp delicioasa. „ Salata Orientala este preferata de multe persoane, se prepara usor si este foarte satioasa”. A declarat bucatarul chef de la restaurantul Cocosu Rosu.

Ingrediente
4 cartofi micuti sau 2 cartofi mari
2 oua
o ceapa rosie micuta
2 castraveti mai mici murati
3 felii de gogosar murat 
masline verzi sau negre aprox 6-8 buc
mustar
ulei
sare
piper
cimbru
otet

Preparare
Cartofii se spala bine si se fierb in coaja aprox 25-30 minute, se scurg de apa, se lasa putin la racit, se curata de coaja si se taie cubulete.
Castravetii si feliile de gogosari se taie cubulete, lafel si ouale fierte bine. (aprox 5 min, ca sa fim siguri ca au fiert) Ceapa o taiem feliute julien si o amestecam cu ingredientele de mai sus.
Separat, intro cana preparam dressing-ul din: o lingura de mustar, o lingura de ulei, o lingura de otet, sare, piper, cimbru si il turnam peste salata. Amestecam bine, asezam pe farfurii si punem deasupra maslinele, pentru a nu le murdari cu dressing. Pofta buna!

Leave a Comment