Nicolae Cristescu fostul actionar al Rapidului detine un Han la marginea Bucurestiului.

Nicolae Cristescu fostul actionar al Rapidului detine un Han la marginea Bucurestiului. Complexul este compus din restaurant cu terasa generoasa, salon de nunti, sala de forta si mai nou o super piscina unde vor avea loc petreceri ca in filme, locatia este cunoscuta  si pentru locatia deosebita la liziera padurii in drumul spre Targoviste la doar 10 minute de la iesirea din Bucuresti .
Zilele trecute a avut loc lansarea oficiala a piscinei Vlasia Aqua Paradise unde au fost invitate mai multe vedete autohtone printre care si luptatorii de la Superkombat si frumoasele fete de la ring. Valentin Bordeianu poreclit bodyguard-ul lui Mike Tyson si Alexandru Radnev au dat startul unor si concursuri.
I-au antamat pe clientii localului la concurs de inot si flotari, binenteles nu degeaba, castigatorul a primit bautura din partea casei si ocazia sa faca florari alaturi de frumoasele domnisoare ce prezinta in ring.
” Este o locatie in care am investit mult timp si am pus mult suflet. Imi doresc ca oamenii ce imi calca pragul sa se simta ca acasa. Sambata aceasta am pregatit o alta super petrecere la piscina, cu dj, show de dans concursuri si multe surprize. ” a declarat omul de afaceri.
Petrecerea va incepe la ora 11:00 si va tine pana la ultimul client.

Leave a Comment