Ce tratament revoluționar pentru ten a făcut Roxana Vaşniuc

Roxana Vaşniuc s-a transformat de-a lungul ultimilor ani într-o păpuşă Barbie, atât la chip, cât şi la fizic. Blonda a vizitat în weekendul care tocmai s-a încheiat târgul de nunţi de la Palatul Parlamentului. La acest eveniment a urmat un tratament facial revoluționar, disponibil la The Lash Lounge, pe care de obicei îl cer miresele înainte de ceremonia cununiei.

Roxana Vaşniuc este o împătimită a operaţiilor estetice, ea apelând la medicul plastician pentru a-şi repara micile imprefecţiuni. În paralel însă cu intervenţiile chirurgicale, blonda recurge adesea şi la tratamente minim invazive care o scot din încurcătură atunci când trebuie să fie gazda unor evenimente.

Aşa a procedat şi sâmbătă la Palatul Parlamentului, când s-a numărat printre vizitatorii Târgului de Nunţi. Blonda a fost interesată de unul dintre tratamentele pentru ten, de la salonul The Lash Lounge, care le ajută pe mirese să obţină un machiaj rezistent pe întreaga durată a nunţii.

Când este indicat să se facă tratamentul

„Tratamentul BB Glow este recomandat înainte de ziua nunţii. Ofertă pielii luminozitate, fermitate şi hidratare. Pistruii şi petele pigmentare dispar, iar pielea este pregătită pentru un machiaj perfect. Taratmentul conţine seruri micro-incapsulate care sunt compatibile cu modulele de mezoterapie fără ac, deci fără urme şi fără durere „, a explicat în cadrul târgului Miruna Vasile, managerul The Lash Lounge, un celebru salon de înfrumuseţare.

Tratamentul BB Glow netezeşte şi imperfecţiunile cauzare de decolorarea pielii în urma acneei şi a procesului de îmbătrânire

Leave a Comment