5 rețete naturale pentru un ten sănătos

                                         

    Pentru un ten sănătos care să poată respira și pentru a îndepărta celulele moarte, încercați rețetele naturale enumerate mai jos.   

    1. Un gomaj din sare, zahăr și ulei de măsline. Se amestecă o lingură de zahăr cu una de sare iodată și puțin ulei cât să obții o pastă. Se freacă fața circular fără apăsări. Se limpezește cu apa moderat de caldă. Foarte bun și pentru corp. Uleiul hidratează și frăgezește pielea iar amestecul exfoliază ușor.

   2. Dacă aveți un ten sensibil, uscat sau iritabil, umeziți fața apoi frecati cu fulgi de ovăz și limpeziți la final. Fulgii de ovăz au rol reparator al dezechilibrului pielii și exfoliază rapid.

    3. Indiferent de tipul de ten, cafeaua corectează circulația și angrenează gentil particulele de cellule moarte, revigorând tenul. Se ia zațul de la cafea și se freacă pe fața umedă cu mișcări circulare. Se limpezește cu apă rece.

   4. Aveți tenul uscat și se cojește ușor? Amestecați o linguriță de mălai cu o linguriță de miere și masați, apoi limpeziți cu apă călduță.

   5. Se amestecă 50 de grame de unt de arahide cu 25 de grame de sare fină. Se toarnă peste amestec 2 linguri de ulei măsline pentru a se forma o pastă. Se masează pe pielea proaspăt spălată și se limpezește. Are putere mare de finisaj și catifelare.

Leave a Comment