Asigurare pentru copil la achiziționarea oricărui cărucior Stokke

Stokke, celebrul brand de cărucioare, a lansat pe piață un tip de asigurare inedită. Este vorba despre o poliță pentru copil și cărucior. Astfel, în caz de accident care are ca urmare spitalizarea, suma asigurată este de 200 de lei pe zi. Dacă se ajunge la intervenție chirurgicală, atunci asiguratorul va plăti 5000 de lei și 1000 de lei cheltuieli medicale.

„Grija pentru cei mici este una din prioritățile care stau la baza conceptului Stokke! Astfel am creat în parteneriat cu compania germană SIGNAL IDUNA, specializată în asigurări de sănătate, un produs de asigurare accidente personalizat, dedicat copiilor aflați în cărucioarele cumpărate de la Monobrand Stokke. Produsul se oferă gratuit la achiziția oricărui tip de cărucior Stokke”, a declarat Miruna Vasile, brand ambassador Monobrand Shop-official Stokke.
La târgul de la Romexpo care are loc între 17- 19 octombrie, de la orele 10.00- 19.00, mamele pot achiziționa deja în premieră cărucioarele Stokke incluzând polița de asigurare.

Produsele Stokke destinate bebelușilor și copiilor

 

De la căruciorul înalt, față în față cu părintele, la scoică ergonomică și gama versatilă de scaune de masă, toate produsele Stokke sunt concepute pentru a încuraja apropierea. Stokke produce și mobilier de cea mai bună calitate pentru camera copilului tău, scaune de masă eficiente, versatile, concepute inteligent să crească o dată cu copilul.

Căruciorul Stokke XPLORY

Conceput în 2003, căruciorul are o formă în conexiune directă cu funcțiile sale. Este construit pentru a-l aduce pe bebelușul mai aproape de ține.

 

Scaunul de masă TRIPP TRAPP

Acest tip de scaun are cea mai lungă istorie dintre toate produsele Stokke. A fost creat prima dată în 1972 și milioane de copii au crescut folosind acest scaun. Are o garanție de 7 ani și este creat din lemn masiv,  extrem de rezistent și proiectat încât să țină o viață întreagă.

Pătuțul Stokke Sleepi

Un pătuț extensibil ce poate fi folosit de la naștere până la vârstă de 10 ani. Atât de unic, are tot ce ai nevoie pentru a crea camera visurilor tale sau a beblusului tău.

Contact Stokke

Cluj
Monobrand Store
Bd 21 Decembrie 1989 no.19
Cluj Napoca
Phone: +40 722 103 263
Email : cluj@monobrandshop.ro

București

Monobrand Store

Calea Dorobantil;or no 20-28

Bl11, Sector 1, Bucharest

Phone + 40 785 282 251

site: www.monobrandshop.ro

follow us on : facebook @Monobrad Stokke și on Insta @Monobrand_Stokke

Leave a Comment