Case de vedete. Vezi ce case și renovări și-au făcut vedetele de la noi în 2020

Îi admiri. Îi vezi la televizor. Le urmărești activitatea din mediul online și nu numai. Citești orice știre care apare despre ei. Vedetele de la noi sunt mereu în prim plan: ținutele, mașinile, vacanțele de vis, animalele de companie, dar mai ales casele lor sunt luate în vizorul presei. Ne dorim să fim ca ei, să ne identificăm cu ei și să știm ce mai fac, ce reședință sau mașină de lux și-au mai achiziționat. Oare te-ai gândit care sunt lucrurile pe care le au în comun casele vedetelor de la noi? Ce au în comun Dorian Popa, Connect-R și Amna? Da, da! Nu doar muzica!

Chiar dacă anul 2020 a fost unul pierdut ca urmare a restricțiilor prin care am trecut, concertele și orice formă de divertisment au fost amânate sau anulate, vedetele autohtone au petrecut mai mult timp acasă, în compania celor dragi, au pregătit noi proiecte muzicale pentru perioada în care ni se va oferi ceva mai multă libertate și au pus accentul pe confortul lor și al familiilor lor.

Dorian Popa, Connect-R și Amna sunt câteva dintre vedetele care au apelat cu încredere la compania Vega Prod Sistem, la recomandarea unor prieteni. Au fost încântați de rezultate și în continuare te invităm să le afli poveștile.

Prin calitate și profesionalism, serviciile și produsele Vega Prod Sistem au ajuns să fie preferate de Dorian Popa, care declară într-o filmare postată pe pagina de social media: „Hâț Johnutule, cel mai hâț review pentru frații mei, Vega Prod Sistem! Să vă țină Doamne, Doamne sănătoși și cu oferte bune… că începem cu duplexurile! Anul 2021 va fi ca la carte!”

Încântată de serviciile companiei este și artista Amna: „După faptă și răsplată! A venit momentul mulțumirilor și recomandărilor călduroase pentru Vega Prod Sistem. Sunteți minunați! Am avut parte de rapiditate, calitate și profesionalism! Am rămas prieteni chiar și după ce am încheiat proiectul. În doar două zile am avut cea mai bună balustradă din sticlă securizată. Am un copil și trebuie înainte de toate să mă gândesc la siguranța lui.”

Și artistul Connect-R se declară mulțumit de proiectul pe care l-a realizat cu Vega Prod Sistem: „Este plăcerea mea să vă anunț, dacă aveți nevoie de o fereastră minunată și nu numai, să apelați cu încredere la Vega Prod Sistem. De la ei ne-am pus ferestrele la casă!”

 

***

Compania Vega Prod Sistem, premiată în cadrul galei I Success cu titlul de “Cel mai bun brand de uşi și ferestre premium”, oferă produse de înaltă calitate și consultanţă pentru a satisface orice cerere din partea unui client.

Pentru mai multe detalii sau informații în legătură cu reamenajarea locuinței tale, îi poți contacta la numărul de telefon: 0760.273.174 ori la adresa de email: office@vegaprod.ro, www.vegaprod.ro.

 

Leave a Comment