Cum arată nunta perfectă în 2019. Ce este absolut necesar petrecerii

O nuntă presupune multe bătăi de cap pentru miri, care dacă nu au în spate o firmă să le organizeze evenimentul trebuie să fie atenți la multe detalii. Soundpro Media sunt pregătiți să-ți facă petrecerea așa cum ai visat, fiind deschiși provocărilor. Echipa de profesioniști include planificatori de evenimente, directori creativi, persoane calificate în aranjamente florale, manageri de logistică și producție, artiști, tehnicieni de iluminat și sunet.

Cât de importante sunt luminile la o nuntă

Cele mai multe restaurante sau săli de evenimente nu au nevoie de iluminare suplimentară, totuși, atunci mirii merg să aleagă localul este bine să ia în considerare beneficiile unei iluminări extra.

„Iluminarea potrivită pune în valoare arhitectura frumoasă a locului, face ca încăperea aleasă să fie mai primitoare. În plus, fotografii iubesc iluminarea suplimentară pentru că imortalizarea momentelor iese ca la carte. Lumina transformă un spațiu anost într-un spațiu vibrant și dinamic.

Luminile sunt importante la un eveniment
Luminile sunt importante la un eveniment

Tot ce ține de sunet, scena pentru interior sau exterior, video, inclusiv afișaje LED, planificare în detaliu sau contractarea unor artiști în vogă pot fi asigurate de echipa Soundpro Media.  În funcție de bugetul stabilit evenimentului putem aduce trupe de dans, animatori, magicieni, mentalişti, interpreţi de toate genurile, DJ, comedianţi sau actori Desigur în zilele noastre sunt importante rețelele sociale, de aceea putem să vă asigurăm de disponibilitatea de a transmite flux video pe Facebook sau pe Youtube sau de ce nu chiar pe siteuri. Deținem echipament de ultima generație pentru a obține cea mai bună calitate. Soundpro Media colaborează cu o rețea de destinații de vis pentru evenimente, catering, animatori, companii de transport, personal de securitate și mulți altii, pentru a se asigura ca fiecare detaliu este acoperit”, a explicat Ana Iordache, event planner SoundPro.

Rolul unui event planner este să te scape de grijile organizării, dar vei constata și că la final costurile planificării petrecerii vor fi mai scăzute. Echipa SoundPro organizează 300 de evenimente anual, așa că nu îți rămânee decât să lași organizarea în grija lor.

Leave a Comment