Ce mărci auto au căutat românii în 2018, pe internet

Volkswagen, Audi și BMW au fost în 2018 cele mai vândute mărci de pe Autovit.ro. Înmatriculările de mașini rulate din import au rămas la o medie lunară de 39.000 de unități, iar reînmatriculările au depășit pragul de 50.000 de unități în jumătate dintre luni. Segmentul SUV a atins noi cote record pe piața mașinilor noi, Dacia Duster fiind modelul cu cele mai mari vânzări.

Volkswagen Passat, primul loc în clasament

Cele mai căutate branduri de mașini pe Autovit.ro în 2018 au rămas Volkswagen (peste 55 milioane de afișări), BMW și Audi. Din punct de vedere al modelului căutat, Volkswagen Passat a ținut primul loc în clasament.

În ceea ce privește piața auto locală, aceasta a fost marcată în 2018 de câteva tendințe care au contribuit la creșterea numărului de tranzacții realizate: segmentul SUV a atins noi cote record pe piața mașinilor noi, iar înmatriculările de mașini electrice au fost de cinci ori mai mari decât în anul anterior.

Cele mai căutate branduri de mașini pe Autovit.ro au rămas Volkswagen (peste 55 milioane de afisări), BMW și Audi.

Din punct de vedere al modelului căutat, Volkswagen Passat a ținut primul loc în clasament (11 milioane de afișări), fiind urmat de Audi A4 și BMW Seria 3.

Ce modele s-au vândut cel mai rapid

Dintre brandurile populare pe Autovit.ro, Dacia, Volkswagen și Opel s-au vândut și cel mai rapid. În medie, timpul de vânzare pentru modelele Dacia a fost de 17 zile, iar pentru celelalte două mărci de 19 zile.

Și autoturismele BMW, Audi, Ford, Skoda sau Renault s-au vândut rapid, anunțurile pentru aceste branduri fiind publicate timp de 20 de zile, în medie.

 

Leave a Comment