Ce planuri are Sayra pentru Valentine’s Day?

După un an de așteptare, iată că ne apropiem de Sfântul Valentin. Așadar, fiecare îndrăgostit petrece așa cum știe el cel mai bine, fie cu o cină romantică, fie cu un film bun sau chiar cu o excursie în doi. Vedetele nu fac nici ele excepție.

Dacă nu ai planuri pentru luna iubirii, că tot se apropie Valentine’s Day, Sayra îți vine în ajutor cu câteva idei de activități romantice sau distractive pentru aceasta ”sărbătoare”.

Sayra este o romantică incurabila, iar de Valentine`s Day nu vrea să primească bijuterii sau buchete de flori. Artista a mărturisit că cel mai mult i-ar placea să aibă parte de o cina romantică.

Când iubești profund, găsești întotdeauna ceva nou în persoana iubită – Blaise Pascal;

„Pentru mine, o seară romantică perfectă trebuie sa fie cu persoana pe care o iubesc cel mai mult. Poate un film, poate o cină. N-am nevoie de mai mult: un film, o mâncare bună și cam atât, e suficient. Clasică, dar de efect, rămâne cina romantică. Mi-aș dori ca iubitul meu să-mi pregătească mâncarea noastră preferată, să așeze masa ca de sărbătoare și o atmosferă romantică cu lumânări. Simțurile se ascut atunci când masa este luată pe întuneric sau semi-întuneric, așa că și mâncarea va fi mult mai delicioasă.”, a declarat frumoasa artistă.

Ne-a povestit că pregătește o mare surpriză atât pentru ea cât și pentru iubitul ei, o surpriză care va ramane în amintirile de preț ale acestora.

Își dorește să rememoreze prima întâlnire, vrea să-l aduca pe iubitul ei în același loc în care s-au cunoscut și încearcă, pe cât posibil, să recreeze acea atmosferă, de la haine până la activități și discuții.

Sayra, artista lansata recent pe piata din Romania ne surprinde pe zi ce trece cu muzica si frumesetea ei. In drumul ei spre muzica, Sayra si-a luat experientele vietii din orase din tara si nu numai, unde cu un optimism si o sete de a-si compune si canta versurile oamenilor de pretutindeni, ziua si seara si-o petrecea in studio facand ceea ce iubeste mai mult. Ramaneti alaturi de noi, va vom arata ce surprize va pregateste Sayra!

Leave a Comment