Ce trebuie să faci ca parfumul tău să reziste mai mult

Știați că puteți încerca doar trei parfumuri în același timp fără a percepe eronat mirosul lor? Acestea se aplica pe rând. Primul parfum se pulverizează la încheietura mâinii, pe interior, se așteaptă câteva minute și apoi se aplică un alt parfum pe altă încheietura a mâinii. O a treia aromă se aplică din interiorul cotului.

Mirosul unei ape de parfum  persistă între 6 – 8 ore, în timp ce al apei de toaletă în jur de 3. Iată tot ceea ce trebuie să știți despre parfumuri de la specialiștii Lelas, marcă de parfumuri nou intrată pe piața din România.

Te-ai întrebat vreodată de ce același parfum miroase diferit pe pielea ta, decât a prietenilor tăi? Tipul de piele este cel care influențează acest aspect. Pe lângă acesta mai sunt câțiva factori care influențează mirosul: dietă, temperatura corpului, stresul, medicația cu antibiotice.

Eugenia Șerban
Eugenia Șerban

Legătură dintre tipul de piele și mirosul parfumului

O piele uscată va absorbi imediat parfumul ceea ce duce la aplicarea lui în mod constant, în timp ce pe pielea grasă persistă mai mult iar mirosul este mult mai intens. Uleiul din piele este cel care dizolvă moleculele de parfum.

Notele parfumului se disting diferit în funcție de mediul în care este pulverizat. Așa de face că uneori mirosul parfumului testat la stand, în magazin, diferă de cel pulverizat acasă. În aer parfumul se amestecă cu alte parfumuri, de aceea este indicat să folosiți eșantioanele de parfum pentru a testa evoluția lor și abia apoi să va decideți asupra achiziției.

Când este contraindicat parfumul

Nu folosiți parfum atunci când mergeți la plajă! Acesta poate fi dăunător pielii cauzând iritații și decolorarea pielii. Este recomandată folosirea unui parfum fără alcool atunci când vă expuneți la soare.

Categoric parfumurile influențează starea psihică. Aromele pot fi liniștitoare (levănțică, mușețel, tei etc.), iar unele energizante (bergamont, citrice etc.)

Pentru că mirosul parfumului dumneavoastră preferat să persiste mai mult este recomandat să folosiți toate produsele din gama lui: gel de duș, loțiune de corp și parfum. Cele mai persistente și îndrăgite parfumuri Lelas sunt Musk, Bordo, Bayrak, Black și Amber și Zain Oud.

Leave a Comment