Certurile nu dăunează grav sănătății

Contrar așteptărilor, certurile ajută la sănătate! Așadar, nu vă mai plângeţi, domnilor că aveți acasă o femeie cu ”un prost caracter”. Un nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Chicago ne asigură că ne putem certa fără efecte adverse.

A trăi cu o persoană care nu e mereu de acord cu tine poate fi obositor, dar se pare că este bine pentru sănătate şi mai ales pentru sănătatea bărbaţilor. Aşa că diabeticii sau celibatarii ar trebui să-şi găsească repede o soţie dificilă. Efectul certurilor cu partenera ar permite reglarea nivelului glicemiei din sânge. Se ştie că hiperglicemia provoacă uneori schimbări de dispoziţie. Întreţinând uneori conversaţii aprinse, scădem nivelul de glicemie.

Bărbații care se ceartă cu partenera nu vor suferi de Alzheimer

O altă informaţie care rezultă din acest studiu neobișnuit este că femeile cu caracter prost sunt adesea dotate cu o mare inteligenţă. Discutând în contradictoriu cu acestea, bărbaţii prezintă un risc scăzut de a suferi de boli neurodegenerative, cum ar fi boala Alzheimer, susţin cercetătorii. Studiul a fost făcut asupra a sute de cupluri şi rezultatele au fost elocvente.

Leave a Comment