Cine este psihologul care a primit premiul de excelență în psihologia bolnavului de diabet în cadrul Galei I Success “Celebrity Awards – Femei de Succes” ?

Ediția cu numărul șase a Galei I Success „Celebrity Awards –“Femei de succes” a avut loc luni, 9 decembrie, la Aristocrat Events Hall, un centru exclusivist de evenimente devenit deja tradiţie, unde invitaţii au ajuns să se simtă ca într-o mare familie.

Cele mai în vogă vedete din televiziune, film, muzică, modă, dar şi femei de afaceri, personalități din lumea medicală și chirurgi de excepție au fost premiați în cadrul Galei I Success „Celebrity Awards – Femei de Succes”, în prezenţa a peste 250 de invitați, un eveniment sub egida “I Success”.

Psiholog Cristina Petrescu – premiul de excelență în psihologia bolnavului de diabet

psiholog Cristina Petrescu

Cristina Petrescu este psiholog clinician și psihoterapeut. În această calitate, colaborează de peste cinci ani cu un centru de diabet, unde face consilierea psihologică a pacienților și familiilor acestora, cu scopul de a ajuta bolnavii să înțeleagă ce context psihologic a favorizat apariția diabetului și de a sprijini familiile acestora să gestioneze corect trauma afectivă. Este inventatoarea conceptului Diabet de tip III, numind aici complexul de reacții și trăiri pe care familia diabeticului le are odată cu aflarea diagnosticului.

Participă la numeroase conferințe de profil, în țară și străinătate, la emisiuni TV și este alături de cei aflați în suferință. Este președinte fondator Inner Wheel România, fost guvernator și reprezentant național al Districtului 224 România și Republica Moldova. Inner Wheel este o asociație mondială a femeilor dedicate activităților caritabile. Cu peste 3.000 de cluburi în toată lumea, peste 100.000 de membre, acestea reușesc să realizeze proiecte sociale de succes, pentru persoanele aflate în dificultate.

Cristina Petrescu este o persoană empatică, pozitivă și energică, a cărei deviză este: „Oferă șansă fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta!”

Câștigătoarele anului 2019 sunt: Loredana Apreutese, Elena Gondoș, Dr. Oana Georgiana Văduva, Elisabeta Vlădescu, Andreea Marin, Dana Luțu, Adela Diaconu, Carmen Barcan, Sabina Lisievici, Dr. Adina Alberts, Oana Marica, Nora Seroussi, Tabya Tabuica, Dr. Floriana Tudorache, Monica Iagăr, Florentina Opriș, Roxana Ciuhulescu, Oana Turcu, Camelia Bratu, Ioana Grama, Ionela Coman, Silvia Ioniță, Beatrice Rancea, Raluca Bădulescu, Thea Haimovitz, brandul Aryanna Karen, Dr. Angela Laur, Diana Bianca, psiholog Cristina Petrescu și Mihaela Proicea.

Gala „Femei de succes”, organizată de Oana Irimia și Flavia Covaciu

“Am dezvoltat acest concept de evenimente acum mai bine de șase ani, când am început cu o gală dedicată femeilor Celebrity Awards – Femei de Succes, unde am avut invitați speciali vedete celebre de la Hollywood precum Bai Ling, Florian Munteanu sau Erica Eleniak. Am continuat cu Celebrity Awards – Bărbați de Succes și cel mai nou proiect al nostru: Health Beauty&Lifestyle. Astfel, ne-am dorit să scoatem în evidență femeile de succes din România, iar poveștile lor să fie auzite mai departe. Promovăm puterea exemplului în toate edițiile I Success Celebrity Awards și vrem să adunăm laolaltă oameni excepționali într-un cadru de networking exclusivist”, au povestit antreprenoarele Oana Irimia și Flavia Covaciu, organizatoarele evenimentului.

Leave a Comment