Cuba Gooding Jr, inculpat pentru agresiune sexuală

Actorul american Cuba Gooding Jr. a fost inculpat joi, la New York, într-un dosar de agresiune sexuală, în legătură cu un incident care ar fi avut loc weekendul trecut şi pe care vedeta îl respinge categoric, potrivit AFP.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei a confirmat că actorul, care a primit Oscar pentru cel mai bun rol secundar în 1997, s-a predat autorităţilor şi a fost inculpat de „atingeri nesolicitate”.  Avocatul lui Cuba Gooding Jr., Mark Heller, a indicat, joi, la ieşirea dintr-un comisariat din New York, unde s-a prezentat actorul, că acesta va pleda nevinovat. Potrivit mai multor publicaţii americane, reclamanta reproşează vedetei că i-ar fi atins pieptul într-un bar din Manhattan duminică seară.

Întrebat marţi, la aeroportul din Los Angeles, de jurnaliştii de la TMZ, Cuba Gooding Jr. a respins orice gest deplasat.  „Am încredere în sistem”, a declarat el. „Există o înregistrare care arată ceea ce s-a întâmplat cu adevărat”.

Delictul de atingeri nesolicitate este pedepsit cu un an de închisoare, potrivit legii Statului New York.

Cuba Gooding Jr., acuzat și pentru un incident din 2008

Potrivit mass-media americane, o altă femeie a intentat, luni, un proces împotriva actorului în legătură cu un incident despre care susţine că a avut loc în martie 2008. Ea afirmă că actorul, care l-a interpretat pe fostul jucător de fotbal american O.J. Simpson în mini seria „American Crime Story”, a atins-o pe fese, într-un club de noapte din Manhattan.

În vârstă de 51 de ani, Cuba Gooding Jr. are o carieră cinematografică de trei decenii. A devenit cunoscut cu filmul „Boyz n the Hood” (1991), înainte de a obţine câteva roluri secundare importante în anii 1990. Interpretarea rolului unui jucător de fotbal profesionist american în fimul „Jerry Maguire” i-a adus un Oscar în 1997.

viewscnt

Leave a Comment