Cum îţi îngrijeşti tenul la 20 de ani, ne spune Sayra!

Indiferent de vârsta pe care o ai, fiecare persoană ar trebui sa aibă grijă de tenul ei printr-o rutină bine stabilită. Pentru femeia moderna de astazi ca si pentru femeile din toate timpurile, atentia acordata infrumusetarii si ingrijirii tenului este departe de a fi o activitate frivola si lipsita de importanta. O femeie ingrijita este o femeie care stie ce inseamna respectul de sine si isi cunoaste propria valoare. La 20 de ani pielea tenului este supla, tanara, lipsita de riduri si principalele probleme care pot aparea sunt cele specifice tipului de ten pe care il ai sau cele legate de aparitia acneei. Pentru ca pielea sa-si mentina aspectul sau sanatos si stralucitor,specific vârstei, este indicat sa consumi mimim 2 litri de apa pe zi şi să-ţi respecţi rutina zilnică de ingrijire.

Fiind în continuare sezonul frigului, pielea este suspusa la o temperatura scazuta, aceasta se poate usca si devine predispusa la roseata, mancarime, sau exfoliere inestetica. Tranzitia brusca de la cald la rece, întâlnită des pe timpul iernii, poate duce la deteriorare celulelor.

Cum să îţi ajuţi tenul să se recupereze mai repede?

Exista multe metode de a stimula refacerea celulelor dar una foarte eficienta care dă rezultate maxime este tratamentul cu Dermapen (Micro Needling).

Dermapen este un dispozitiv medical format dintr-o piesă electrică de mână, conectată la o sursă de energie și un dispozitiv de unică folosință alcătuit din douăsprezece micro-ace dispuse în formă de cerc. Când dispozitivul este conectat la o sursă de energie, aceste ace se mișcă și pătrund în piele la o adâncime care poate fi presetată în funcție de scopul urmărit și zona care trebuie tratată, cu o viteză care, de asemenea, poate fi aleasă. Tratamentul durează puţin având ca durată de executare 15-20 de minute oferind efecte maxime după 4 saptămâni

Dermapen 4 este folosit pentru a întinde, ridica și întineri pielea. Este eficient în reducerea liniilor fine și a ridurilor, vergeturilor, cicatricilor chirurgicale și acneei.

,, Eu chiar sunt bucuroasă cu aspectul tenului meu şi nu ma pot plange de prea multe imperfecţiuni dar asta nu inseamnă ca trebuie să-l neglijez deoarece ce este frumos poate fi şi trecător. Am o rutină zilnică de îngrijire a tenului şi din când în când, asta ca şi secret, îmi răsfăţ tenul cu aceasta intervenţie de hidratare şi vitaminizare  cu Dermapen”, a declarat artista Sayra.

 

„Hidratarea, exfolierea şi nutriţia sunt cele mai importante aspecte în îngrijirea tenului indiferent de vârstă. Trebuie să avem grijă cum ne ingrijim tenul şi pielea deoarece pe acestea le vom avea pana la sfarsit’’, a declaratMădălina Brîndușescu, managera clinicii BeautyArtAesthetics .

Pentru ca este suspusa la o temperatura scazuta, aceasta se poate usca si devine predispusa la roseata, mancarime, sau exfoliere inestetica. Iarna, conditiile meteorologice incetinesc metabolismul pielii. Tranzitia brusca de la cald la rece poate duce la deteriorare. Cremele hidratante nu sunt suficiente pentru ca trebuie sa actionam de asemenea si din interior.

Aceasta intervenţie de hidratare şi vitaminizare a tenului poate fi făcută la clinica BeautyArtAesthetics, sub atenta observaţie a personalului experimentat.

Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență:

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la Gala ,,Health, Beauty & Lifestyle Awards”. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brindușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala ,,Femei de succes” și  la Gala ,,Performanței și Excelenței”, iar recent a primit premiul pentru cea mai buna clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes si Femeilor de Succes.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Roxana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

Pentru detalii, informații și programări:

Clinica Beauty Art Aesthetics

0722 296 007

office@beautyartaesthetics.ro

 

 

Leave a Comment