Cuţitu d’Argint se reinventează la Ploieşti! Restaurantul unde mănânci ce doreşti şi cât doreşti şi-a schimbat locaţia!

Unul dintre cele mai populare restaurante din ţară dă gust mâncărurilor delicioase dintr-o nouă locaţie! „Cuţitu d’argint” vă aşteaptă din 8 august 2021 să descoperiţi preparatele preferate în centrul oraşului Ploieşti. Calitatea este aceeaşi, doar decorul este nou: aveţi la dipoziţie un meniu bogat, cu delicii din carne atent selecţionată, pe care le puteţi savura atât în interiorul restaurantului, cât şi pe terasă, ca să vă bucuraţi totodată de zilele frumoase de primăvară, de vară sau de toamnă târzie!

 

INVITAŢI-SURPRIZĂ LA EVENIMENTUL DE DESCHIDERE

 După ce ani buni aţi savurat preparatele „Cuţitu d’argint” într-un loc special- pe drumul care duce către Castelul Peleş, în Sinaia -a venit timpul ca povestea să fie scrisă într-un alt decor, la 64 de kilometri, distanță care pentru fanii „Cuțitu d’argint” nu va reprezenta cu siguranță un obstacol. Noua destinaţie a celor care caută fripturi fragede, pregătite după reţete speciale, este strada Mărăşeşti, numărul 14, în Ploieşti. Mutarea a fost prilej de petrecere şi toţi prietenii „Cuţitu d’argint” au fost prezenţi la evenimentul de deschidere. De gustul original al bunătăţilor gătite în stil brazilian s-au bucurat invitaţi surpriză, precum Eugenia Şerban, Claudia Ghiţulescu, Clara Rotescu, Elena Merişoreanu sau Cristina Spătar, care s-au relaxat într-o atmosferă în care modernul se îmbină cu rusticul.

 

CHURRASCARIA, CARNE CÂT POŢI MÂNCA, LA PREŢ FIX!

Noul meniu pe care îl puteţi regăsi pe mesele „Cuţitului d’argint” este gata să vă satisfacă toate poftele, garantează chefii! Şi chiar că trebuie să aveţi poftă ca să veniți aici, căci în preţul fix de 79 de lei puteţi mânca atât cât doriţi din preparate precum: muşchi de porc învelit în bacon, pastramă de porc, aripioare de pui, cârnăciori de casă, ciocănele de pui, coastă de porc şi pulpă de berbecuţ, servite alături de garnituri ca: iahnie de fasole, salată sau cartofi tip chips. Mai este loc? Comandați din nou preparatele, fără să mai plătiți în plus. Este posibil prin intermediul unui concept preluat din America de Sud, Churrascaria, în care puteți degusta cantități nelimitate de carne, cu un buget anume. Despre gust, vă spunem că fripturile sunt gătite deasupra focului, în tihnă și sunt asezonate cu o combinație de condimente pentru o aromă gata să satisfacă și cel mai pretențios client!

 

CIORBE, PASTE ŞI SALATE, PE ALESE

 În meniul „Cuţitu d’argint” regăsiţi mâncăruri pentru absolut toate gusturile și… siluetele: de la aperitive și ciorbe la paste, foccacia, peşte ori salată! Preţurile pornesc de la 11 lei şi pot ajunge până la 255 de lei, în cazul cărnii Black Angus, considerată drept cea mai bună carne de vită din lume! La „Cuţitu d’argint” nu veţi avea parte doar de preparate cu gust unic, ci şi de un adevărat spectacol în prezentarea preparatelor. Restaurantul se cheamă astfel cu un scop: felurile de carne sunt pregătite şi servite pe aşa-zise săbii, pentru ca oaspeții să aibă parte de o experiență unică.

 

CELE MAI POPULARE DESERTURI, LA CUŢITU D’ARGINT

Dacă aveți poftă și de desert, veţi regăsi în meniu şi cele mai populare dulciuri internaţionale. Zuppa inglese, o prăjitură clasică italienească, Cheesecake, apărută în Grecia Antică, Banana Flambé, venită tocmai din New Orleans, Statele Unite ale Americii şi Tozzeti, delicioşii biscuiţi din Peninsulă întregesc meniul „Cuţitu d’argint”.

 

Locaţia perfectă pentru evenimente private

Restaurantul este locul perfect unde să vă petreceți o seară specială ori unde să organizați un eveniment de neuitat. Cu o capacitate de 50 de locuri, “Cuțitu d’argint” este locația ideală pentru nunți, botezuri, aniversări sau majorate!

 

Aflați detalii la numărul de telefon: 0737.340.197Găsiți „Cuțitu d’argint” și pe rețelele de socializare, ca să fiți la curent cu toate noutățile! Instagram: Cutitul d’argint Ploiesti Facebook: Cutitu d’Argint-Ploiesti

Leave a Comment