Dermapen, tratamentul-minune cu care cicatricile dispar după 3 ședințe

O nouă procedură cosmerică le poate face pe doamne să radieze de frumusețe. Tratamentul Dermapen curăță pielea și efectuează un peeling ușor cu ajutorul unui mic dispozitiv cu vârf steril de unică folosință cu ace mici, extrem de fine.
Cu acest dispozitiv se fac micile înțepătueri

 

Aparatul are setări care permit alegerea adâncimii de străpungere a pielii și a vitezei de lucru. Perforarea stratului de piele se realizează sub un unghi de 90 de grade ceea ce permite o absorbție adecvată a produselor de lucru.

Efectul de iluminare Dermapen se instalează în câteva zile

După tratament, serul de Vitamina C , acidul hialuronic, crema cu multivitamine, crema de protecție solară calmează, vindecă și protejează pielea. Multe femei își fac griji legate de felul în care vor arăta după procedură, dar se pare că nu sunt motive de teamă. Majoritatea oamenilor vor avea roșeață ușoară și posibil umflături similar cu ceea ce simțiți după o arsură solară. Disconfortul poate dura 24-48 de ore. La câteva zile până la câteva săptămâni veți observă un aspect mai luminos, mai strălucitor și mai radiant, dar efectele complete ale tratamentului (care constă într-un număr de 4-6-8 ședințe) apar la sfârșitul sesiunii de tratament.

Ce riscuri are Dermapen

„Deoarece procedura se efectuează în condiții clinice, probabilitatea apariției unei infecții este extrem de scăzută. Tratamentul cu ace fine poate fi repetat în condiții de siguranță la fiecare 4-6 săptămâni până când veți obține rezultatele dorit.”, a declarat Miruna Vasile, manager The Lash Lounge, loc unde se poate face acest tratament.
Pentru inducerea schimbării rețelei de colagen, specialiștii recomandă să începeți cu 3 tratamente, dar cu un timp de separare de cel puțin 4 până la 6 săptămâni între tratamente. Pentru reducerea cicatricilor se recomandă o medie de 3 până la 6 tratamente.
Numărul de tratamente necesare va depinde atât de modul în care fiecare persoană răspunde terapiei, cât și de amploarea leziunilor de la început.

Cum se efectuează Dermapen

Micro-needlingul efectuat cu Dermapen poate fi folosit pe toate părțile corpului (gât, decolteu, brațe, picioare etc.) și pe toate tipurile de ten, fără efecte adverse. Majoritatea oamenilor vor începe să vadă rezultatele după prima ședință. Nu există riscul hiper-pigmentării post-inflamatorii. Se vor evita, însă, în primele 48h după tratament băile fierbinți, aburi, saună, mersul la sala și machiajul. În fiecare zi se va aplică cremă cu factor de protecție 50. Se va evita expunerea la soare (inclusiv solar) 5 zile înainte și 5 zile după procedură. Această nu înseamnă că veți stă închise în casă după procedură. Viață va continua în mod normal și veți putea ieși afară însă crema cu factor SPF și o pălărie vor fi esențiale.

Leave a Comment