Despre întreținerea facială cu Carmen Barcan

Este cea care ne e alături de-a lungul vieții. Este oglinda sufletului nostru. Uneori poate păcăli timpul. Alteori poate evidenția trecerea lui. Totul depinde de atenția pe care i-o acordăm. Pielea, pentru că despre ea este vorba, necesită o îngrijire deosebită, o hidratare cât mai intensă și o protejare împotriva razelor soarelui. Cu un tratament facial complet, adecvat tipului de ten și necesităților specifice acestuia, oricine poate obține rezultate uimitoare. Produsele corect alese răspund nevoilor tale, însă înainte de a apela la o rutină potrivită trebuie să ai în vedere tipul de ten pe care îl ai.

Tenul normal este suplu, porii sunt puțin evidențiați, iar pH-ul se încadrează în limitele normale. Este ușor de îngrijit, deoarece nu necesită o întreținere specială. Ca să îi menții calitățile neschimbate, trebuie doar să îl hidratezi cât mai bine.

Tenul uscat este puțin mai aspru, pare lipsit de elasticitate, are porii mici și este predispus la iritații, descuamare și ridare prematură. Are nevoie de hidratare în profunzime și protecție. Primele semne vizibile ale tenului îmbătrânit sunt adesea lipsa de elasticitate și uscarea. Pentru a preveni îmbătrânirea lui este recomandată îngrijirea acestuia de la o vârstă tânără, dar și luarea de măsuri precum protecția împotriva soarelui, un stil de viață sănătos și dietă.

Tenul gras se caracterizează prin aspect lucios, apariția comedoanelor sau acneei și lipsa de suplețe. Ridurile apar mai târziu, dar sunt profunde, pielea este groasă, cu pori dilatați, chiar având aspectul cojii de portocală. Acest tip de ten este mai expus infecțiilor din cauza secreției glandelor sebacee.

Tenul mixt necesită o îngrijire diferențiată. Anumite zone se îngrașă, cum ar fi zona T (frunte-nas-bărbie), în timp ce restul feței se prezintă normal sau cu accente uscate.

Tenul sensibil are nevoi specifice, este subțire și fin, predispus la iritații. Produsele destinate acestui tip de ten trebuie să conțină factori antiinflamatori și antiiritanți.

Pentru a-ți identifica tipul de ten și nevoile personalizate ale acestuia, Carmen Barcan este omul de care ai nevoie. Un tratament facial poate fi întreținut mai bine și cu o alimentație potrivită. Aceasta este un terapeut specializat în tratamente faciale și corporale, dar și un promotor al stilului de viață sănătos.

„Prin practicarea terapiilor de redare a echilibrului emoțional, al înfrumusețării sufletului și chipului, punând accent pe naturalețe, putem fi fericiți. Viața înseamnă frumusețe înainte de toate! Frumusețea interioară este de neegalat pentru mine. Îți dă o strălucire aparte, te face OM până la urmă. Omului adevărat nu-i lipsește frumusețea interioară, indiferent de timp, spațiu și problemele pe care le întâmpină. Acest lucru se reflectă și la suprafață, iar cu ajutorul terapiilor faciale și corporale, chipul va fi vizibil îmbunătățit. Va fi mai luminos, mai sănătos, mai plin de viață, iar oboseala și stresul vor deveni istorie. Chipul oglindește cel mai bine frumusețea interioară și întotdeauna îi sfătuiesc pe toți să meargă pe normalitate!” povestește Carmen Barcan

În cadrul galei ,,I Success – Femei de succes” 2020, Carmen Barcan a primit încă un premiu pentru „Best weight loss programme and facial therapy by Carmen Barcan”.

Schimbarea începe acum! Viața e făcută din alegeri!

Pentru a afla mai multe despre programul de schimbare a vieții demarat de Carmen Barcan, accesează:

 

 

 

Leave a Comment