Dulcinella, surpriză dulce de ziua Cleopatrei Stratan Ce a primit artista din partea Brand-ului

La ceas de sărbătoare, este timpul surprizelor dulci! Cleopatra Stratan împlineşte 19 ani frumoşi, ocazie cu care a primit nenumărate urări şi cadouri. Cel mai mare lanţ de cofetării din Republica Moldova, care are astăzi şi zeci de magazine în România, Dulcinella, a ţinut să se numere printre cei care o celebrează pe artistă într-un mod inedit.

 

TORTUL CLEOPATRA,

O POVESTE CU AROMĂ DELICIOASĂ

Artista a primit din partea cofetăriilor Dulcinella, a căror brand ambassador este, un tort ca niciun altul! Este vorba despre un deliciu conceput special pentru ea, care îi şi poartă numele! Tortul Cleopatra este o călătorie dulce, cu aromă de sărbătoare.

 

Artizanii gustului Dulcinella l-au creat din brânză mascarpone şi fructe care aduc aminte de mireasma verii: căpşuni, afine şi sirop de coacăze parfumate!

 

Pregătiţi-vă să fiţi printre primii care testează tortul Cleopatra, care va ajunge în magazinele Dulcinella din România pe data de 15 octombrie 2021!

 

CLEOPATRA STRATAN ŞI DULCINELLA,

ÎMPREUNĂ LA BINE ŞI… LA DULCE!

Pentru că adoră dulciurile de calitate, astăzi Cleopatra Stratan face cunoscute peste tot deliciile marca Dulcinella, mai ales că aici a redescoperit reţete de peste Prut, care îi aduc aminte de copilărie. Prăjituri tradiţional moldoveneşti, dar şi originale iau naştere zi de zi, de 15 ani din mâinile experţilor Dulcinella, care au creat un univers dulce, din pasiune şi calitate.

 

Artiştii Paula Seling şi Ion Paladi promovează şi ei brand-ul, la al cărui succes contribuie mii de clienţi, zilnic!

 

DULCINELLA, DULCIURI PENTRU TOATE GUSTURILE! 

Cofetăriile Dulcinella sunt gândite în aşa fel încât să găsiţi în fiecare locaţie orice aveţi nevoie. Cu orice prilej. De la prăjituri sau fursecuri, atunci când vi se face poftă de ceva dulce, până la torturi pretenţioase, comandate pentru nuntă ori pentru aniversări.

 

Chiar şi cei care nu sunt prieteni cu dulciurile găsesc în Dulcinella un aliat! Pregătite în laboratoare proprii, dulciurile raw-vegane marca Dulcinella au loc pe rafturi! Artizanii de aici au grijă să le pregătească la rece, după reţete bine alese, fără procesare chimică ori termică. Prăjiturile sunt pline de vitamine, de microelemente şi sunt noua experienţă a ceea ce înseamnă „dulce”!

 

 

BRAND-UL DULCINELLA, ÎNCĂ TREI NOI COFETĂRII PE LISTĂ!

Iaşi, Bacău, Vaslui, Suceava sau Bucureşti! Găsiţi brand-ul Ducinella tot mai simplu astăzi, pentru ca dulcele să vă sară în drum, oriunde v-aţi afla!

Vestea şi mai bună este că toamna aceasta are aromă de prăjituri delicioase! Trei noi locaţii urmează să fie inaugurate în Bucureşti, după ce prima cofetărie de aici şi-a deschis larg uşile la finalul lunii septembrie 2021, pe Calea Griviţei, la numărul 395.

În luna octombrie 2021, o nouă cofetărie va fi inaugurată pe Şoseaua Pantelimon, la numărul 291. Ulterior, în luna noiemberie 2021, vor fi deschise şi locaţiile de pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu, de la numărul 116, şi pe Şoseaua Ştefan cel Mare, la numărul 14  unde vă aşteptăm să vă delectaţi cu dulciuri cum numai Dulcinella ştie să prepare!

 

Ca să fiţi la curent cu toate noutăţile din universul Dulcinella, intraţi pe site-ul oficial, dar şi pe paginile Dulcinella de pe reţelele de socializare!
Site: https://www.dulcinella.ro

Facebook: https://www.facebook.com/dulcinella.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/dulcinella.ro/

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment