Esti superstitios? Iata cateva dintre cele mai importante superstitii de care trebuie sa tii cont.

Superstițiile sunt lucruri curioase. Motivația din spatele lor este, de obicei benefica, dar de multe ori ele sfidează logica. Unii oameni le ignora total și le consideră prostii, dar cel mai adesea mulți respecta avertismentele pentru că nu e nimic de pierdut în acest sens si nu vor sa riste sa li se intample ceva rau. Iată câteva dintre cele mai importante superstitii de luat in considerare.

 

Oglinda –Nu vi s-a intamplat de multe ori sa aveti un somn agitat si sa nu aveti vreun motiv anume?Aveti cumva oglinda in dormitor? O oglinda care reflecta direct patul nu este doar o superstiție, ci un tabu Feng Shui, de asemenea. Vechii maeștri Feng Shui explică faptul că acest lucru aduce întotdeauna un terț în căsătorie. Superstiția sugerează că dacă o oglindă reflecta direct patul, spiritul sufletului vostru adormit poate intra în oglindă și exista posibilitatea să nu poată să se întoarcă in corp dimineața.Asta inseamna un somn agitat si starea de a fi prins între somn și de a fi treaz.

Inmormântare – dacă  întâlnești in drumul tau un dric sau vezi un sicriu , aceasta superstitie simbolizeaza succes profesional sau o promovare. Explicația este că sicriul va lua tot ghinionul lăsându-vă doar noroc.

Cand spargi o farfurie- in cultura asiatica spargerea farfuriilor sau a altor obiecte de ceramică este un semn foarte rău și dacă se întâmplă acest lucru, ar trebui facuta o incantatie de bun augur. Data viitoare cand ceva de genul acesta ti se întâmplă, nu uita sa alungi rapid ghinionul cu urmatoarele cuvinte,Norocul este de partea mea!

Vase agatate cu susul în jos – În America există un stil de agățat oalele si tigaile suspendate deasupra insulei din bucătărie. Chinezii se încrunta la acest lucru aceasta însemnand ca nu există nimic de gătit și indică saracie.

Fluieratul -Evitați fluieratul in casa. Din batrani se spune ca acest lucru atrage atenția spiritelor rătăcitoare.

Scuturarea norocului -Iata un obicei cu care multi dintre noi suntem familiari,  obiceiul de a ne scutura picioarele ori de cite ori ne asezam pe un scaun. Facind acest gest va aruncati norocul  si daca faceti asta in mod constant se spune ca toata prosperitatea se risipeste.

COMMENTS

Leave a Comment