Femeia naturală – o frumusețe atemporală

O femeie frumoasă și naturală poate fi admirată constant, fără să apeleze la operații estetice sau alte trucuri de înfrumusețare rapide și costisitoare, dacă are grijă de ea și este atentă la felul în care se prezintă lumii. O frumusețe atemporală, așa cum erau celebritățile de odinioară, se bazează pe o postură corectă, un machiaj care să îți scoată în evidență trăsăturile, o manichiură delicată, o piele bine îngrijită, o dantură sănătoasă, o pereche de ochi care sclipesc, un corp tonifiat și o faţă zâmbitoare.

Simplitatea și naturalețea se împletesc armonios, însă, pentru a fi atrăgătoare în acest fel în ochii bărbaților, trebuie să ai grijă constant de părul, tenul și pielea ta. Și mai ales să te bucuri de viață! Iată care este părerea lui Carmen Barcan, un cunoscut terapeut care îi ajută pe toți cei care îi trec pragul să obțină rezultate impecabile în ceea ce privește fizicul, dar și o perspectivă sănătoasă și optimistă asupra vieții. Obținerea siluetei perfecte nu se limitează doar la măsurile standard de 90-60-90, ci și la o stare de bine, o înțelegere a nevoilor tale, la un echilibru între trup și psihic. Răbdarea, ambiția și perseverența sunt ingredientele care contribuie la această schimbare.

„Viața înseamnă frumusețe înainte de toate! Frumusețea interioară este de neegalat pentru mine! Îți dă o strălucire aparte, te face OM, până la urmă! Omului adevărat nu-i lipsește frumusețea interioară, indiferent de timp, spațiu și problemele cu care se confruntă. Am învățat, din familie, că frumusețea vine atât din disciplina ritualurilor de îngrijire, cât și din încredere și stimă de sine. Nu poți să construiești nimic dacă nu există încredere. În programul de slăbire este nevoie de susținere permanentă din ambele părți – aceasta se numește încredere! Este drumul sigur spre reușită! Nimic mai mult!”, declară Carmen Barcan, încurajându-și pacienții să îi urmeze exemplul.

„Frumuseţea nu este doar un dar cu care ne-a înzestrat natura. Trebuie să întreţinem ceea ce ne-a fost oferit astfel încât să întârziem procesul de îmbătrânire cât mai mult posibil. Atunci când ne gândim la frumuseţe pierdem infinitul pe care îl cuprinde acest cuvânt. Oricare ar fi forma pe care o percepem atunci când ne referim la frumuseţe, există soluţii diverse care reuşesc să revoluţioneze natura, reparând-o, întinerind-o şi perfecţionând-o”, a conchis aceasta.

În cadrul galei I Success – „Health, Beauty and Lifestyle 2021” ce a avut loc în luna martie, Carmen Barcan a primit încă un premiu pentru „Cel mai bun terapeut al anului 2021”.

Schimbarea începe acum!

Pentru a afla mai multe despre programul de schimbare a vieții demarat de Carmen Barcan, accesează:

 

Leave a Comment