Ferestrele căminului nostru, mai multă lumină şi siguranţă. Trei mărci de top

Frig, ploaie, vânt sau căldură. Toate ar trebui ținute la distanță prin ferestrele potrivite. Parte esențială a oricărui cămin, ferestrele sunt mai mult decât o simplă deschidere prin care dăm voie soarelui în casa noastră. Dacă nu sunt montate sau alese așa cum trebuie, pot deveni un dezastru costisitor pentru proprietari. Nu mai punem la socoteală faptul că ele au și rolul de a ne păstra în siguranță, de a ne oferi confortul că suntem într-un spațiu securizat, indiferent de dimensiunile pe care le au.
Primul pas în alegerea ferestrelor potrivite este, desigur, o discuție cu specialiștii. Vega Prod Sistem furnizează clienților tâmplărie PVC de cea mai bună calitate, iar printre cei care apelează la ei se numără inclusiv multinaționale, dar și companii antreprenoriale importante,  precum LIDL, Starbucks sau Sun Plaza. Echipele de specialiști vor realiza proiectul, producerea și montajul lucrării, astfel încât să vă bucurați mulți ani de acum încolo de investiţia dumneavoastră.
Sub sloganul „Liniștea căminului tău stă în ferestrele tale”, Vega Prod Sistem colaborează cu trei firme de top când vine vorba despre ferestre – Salamander, Gealan și Alumil şi asta pentru că este esenţial ca o fereastră de calitate să facă echipă cu un montaj de calitate. În caz contrar, vă puteţi trezi cu infiltraţii sau cu condens.
„Nu toate ferestrele din material plastic sunt la fel. Diferențele la nivelul construcției profilurilor produc efecte semnificative asupra caracteristicilor de natură tehnică. ” – Echipa Vega Prod Sistem

SALAMANDER


Ferestrele Salamander sunt unele dintre cele mai populare la ora actuală şi au mai multe tipuri de profile. Vă dăm un singur exemplu: bluEVOLUTION reprezintă cea mai avansată tehnologie disponibilă pe plan mondial la acest moment în domeniul tâmplăriei din PVC. Ca să vă faceţi o idee, aflaţi că  Salamander produce acest sistem pentru toți cei care doresc:
-un aspect modern al ferestrelor
-să contribuie la protejarea climatului
-o fereastră care corespunde celor mai mari exigențe
-o fereastră care beneficiază de o construcție solidă și durabilă
-ferestre prin intermediul cărora pot economisi costuri la energie
La Vega Prod Sistem găsiți profilele Salamander-BluEvolution 92, Streamline 76 Plus, BluEvolution 82 și BluEvolution73.

GEALAN


Dacă vă place să fiți în pas cu tendințele arhitecturii moderne, trebuie să știți că gigantul Gealan a lansat recent un sistem inovator de profile pentru clădiri cu design spectaculos. KUBUS este un sistem complet din sticlă, o noutate absolută care asigură un procent maxim de sticlă pentru ferestre și vă oferă un plus de lumină și de transparență.
La Vega Prod Sistem găsiți și profilele Gealan S9000 și Gealan S8000.

ALUMINIU

Una dintre cele mai avansate companii din lume în sisteme arhitecturale din aluminiu, Alumil, vă pune la dispoziţie ferestre pentru un aspect modern al locuinţei, în aşa fel încât să şi economisiţi resurse, dar şi să creşteţi siguranţa căminului dumneavoastră. Sistemul de profile SMARTIA M1 1000, pe care îl găsiţi la Vega Prod, vine la pachet cu o serie de avataje, precum: atenuare fonică şi un raport calitate-preţ foarte avantajos. Tot la Vega Prod găsiţi şi sistemul M11500, cel mai performant sistem cu rupere pe punte termică.

Pentru că ferestrele sunt o investiţie pe termen lung, indicat este să fiţi bine informat înainte de a alege modelul potrivit. Specificaţiile tehnice, precum şi performanţele fiecărui sistem sunt la un click distanţă, dacă accesaţi site-ul  www.vegaprod.ro.

Prin calitate și profesionalism, serviciile și produsele Vega Prod Sistem au ajuns să fie preferate și de vedete. Dorian Popa, Amna şi Connect-R au apelat la specialiști pentru amenajarea locuinţelor.

Compania, premiată în cadrul galei I Success cu titlul de “Cel mai bun brand de uşi și ferestre premium”, oferă produse de înaltă calitate și consultanţă pentru a satisface orice cerere din partea clienților.

Pe site-ul vegaprod.ro puteți găsi galerii foto cu proiecte deja executate sau puteți cere oferte personalizate. Pentru mai multe informații, puteți apela și numărul de telefon: 0760.273.174 sau puteți trimite un mail, la adresa: office@vegaprod.ro

 

 

Leave a Comment