Florian Munteanu, tratat regeste la un hotel din Bucuresti. Ce pretentii a avut actorul roman care a dat lovitura la Hollywood.

Florian Munteanu este noua revelatie de la Hollywood. Acesta a venit in Romania pentru cateva zile. A fost premiat in Gala Barbatilor de Succes, a dezvaluit care ii sunt planurile de viitor si acum s-a intors in America pentru a continua filmarile in filmul Creed 2.

 

Florian Munteanu a fost descoperit de managerul lui Eduard Irimia si a devenit primul roman cu un rol principal intr-o productie cinematografica cu distributie globala dupa ce a fost anuntat la inceputul acestui an chiar de catre celebrul actor Sylvester Stallone ca avand rol principal in productia Rocky.

 

Actorul a fost cazat la hotelul Phoenicia Grand Hotel intr-un apartament de lux impreuna cu alte vedete la Hollywood mai exact cuCristopher Milburn si Carlo Santos cunoscut in industria muzicala ca C-Tru. Ei au venit in tara special pentru gala Gala Barbatilor de Succes. Desi multi se asteptau ca oaspetii sa aiba pretentii, ei nu si-au dorit un regim preferential. Potrivit personalului hotelului Phoenicia, acestia nu au avut pretentii la mancare si au fost deosebit de prietenosi.

 

Leave a Comment