Gealan, ferestre pentru cele mai înalte exigenţe. Siguranţă şi confort, acasă.

Când ne gândim la o casă nouă ne facem mereu planuri legat de felul în care o să arate întregul ansamblu când totul va fi pus la punct. Ferestrele sunt unele dintre cele mai importante elemente pe care trebuie să le luăm în calcul, pentru ca „acasă” să nu însemne doar confort, ci şi siguranţă.

Specialiştii de la VegaProd Sistem, o echipă pentru care niciun proiect nu este prea mic sau prea mare, ne ajută să alegem ferestrele de top! De la ei aflăm în continuare că nu toate ferestrele din material plastic sunt la fel, dar şi ce propunere au  când vine vorba despre termopane pentru o viaţă.

 

GEALAN REINVENTEAZĂ DESIGN-UL FERESTRELOR

 

Cu vânzări anuale de sute de milioane de euro, Gealan a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa profilelor PVC din lume: Prin intermediul ferestrelor din cadrul gamei de sisteme de profiluri GEALAN din ultima generație definiți accente nu doar asupra aspectului. Geometriile rafinate și elaborate până în cele mai mici detalii ale profilurilor respectă toate cerințele de natură tehnică şi cele mai noi standarde.„- Echipa VegaProd Sistem

 

Astfel, ferestrele marca Gealan sunt apreciate de clienţi, dar şi recomandate de arhitecţi, tocmai datorită caractersticilor şi avantajelor pe care la oferă, printre altele: economisirea optimă de energie, izolarea fonică, dar şi oferirea protecţiei împotriva efracţiei.

Specialiştii VegaProd Sistem vă pot ajuta să alegeţi dintre mai multe modele capabile să vă satisfacă necesităţile şi exigenţele. În rândurile următoare, experţii ne prezintă cel mai inovator sistem de profile pentru ferestre şi uşi, care a ajuns recent şi în România – Gealan Kubus.

„Sistemul complet din sticlă, GEALAN-KUBUS reprezintă o noutate absolută, care se remarcă prin suprafețele vizibile minime, atât la interior, cât și la exterior, asigurând, astfel, un procent maxim de sticlă pentru ferestre și uși de balcon.” – Echipa VegaProd Sistem

 

Iar asta înseamnă că veţi avea camere mai luminoase, cu un design elegant şi modern, în lipsa baghetei de geam. Puteţi alege dintr-o multitudine de nuanţe, toate fiind rezistente la zgârieturi, la intemperii, dar şi protejate împotriva radiaţiilor solare.

 

„Sistemul GEALAN-KUBUS definește un nou limbaj arhitectural al formelor pentru ferestrele din material plastic. În ceea ce privește interiorul, noul sistem convinge prin intermediul unui aspect unitar, fără îmbinări deranjante, în timp ce la exterior, marginea răsfrântă perpendiculară accentuează impresia de armonie generală.” – Echipa VegaProd Sistem

 

Dacă vă gândiţi şi la partea practică, aflaţi că noul sistem impresionează şi prin uşurinţa cu care poate fi curăţat. Spre deosebire de un geam obişnuit, cel de termopan se distinge şi prin rezistenţă. Profilele PVC au o durată de viaţă de peste cinci decenii, spun experţii.

Specialiştii VegaProd Sistem ne lămuresc că sistemul Kubus poate fi combinat şi cu altele, în funcţie de nevoile pe care vreţi să le acoperiţi. În portofoliul lor, VegaProd Sistem mai are două sisteme Gealan, ale căror specificaţii le găsiţi şi pe site-ul: https://vegaprod.ro/. Este vorba despre Gealan S9000 şi Gealan S8000, ambele ţinând pasul cu cerinţele pieţei de ferestre din PVC.

 

Specialiştii de la VegaProd Sistem sunt gata să vă răspundă la întrebări, dar şi să vă ofere soluţiile optime pentru proiectele dumneavoastră! Consultanţa este gratuită.

Prin calitate și profesionalism, serviciile VegaProd Sistem au ajuns să fie preferate și de vedete. Dorian Popa, Amna, Liviu Teodorescu şi Connect-R au apelat la specialiști pentru amenajarea locuinţelor lor.

Pe site-ul oficial găsiţi galerii foto cu proiecte deja executate. Informaţii puteţi primi şi la numărul de telefon: 0760.273.174, dar  şi la adresa de mail: office@vegaprod.ro

 

 

 

 

 

Leave a Comment