Ionuţ Costache a primit premiul pentru ,,Performance in Residential Development”

După Emiratele Arabe Unite şi superba Coastă de Azur a Franţei, Galele I Success au bifat încă o locaţie de vis, în cadrul expansiunii globale. Un eveniment de marcă, al treilea la nivel internaţional organizat de antreprenoarele Oana Irimia şi Flavia Covaciu, a avut loc, de această dată, în însorita Italie. Veneţia a fost, în prima lună de toamnă a lui 2021, gazda unei noi ediţii a Galei I Success Awards. De pe 3 până pe 5 septembrie, oraşul gondolelor a adunat oameni cu poveşti inspiraţionale, ale căror realizări merită auzite şi, mai ales, recompensate.

 

În cadrul evenimentului, Ionuţ Costache a primit premiul pentru ,,Performance in Residential Development

Este un tânăr antreprenor care și-a început afacerea în 2017 în domeniul dezvoltării construcțiilor. El a fondat două companii, A&R Euro Top Invest și A&R Power Construct, care au avut o creștere rapidă în industria construcțiilor. „Niciun proiect nu este prea mic sau prea mare pentru noi”.

 

 

Conceptul inovator I Success Awards promite să cucerească lumea întreagă! Londra, Paris, Ibiza, Los Angeles, New York, Miami, Moscova ori Tokyo sunt următoarele destinaţii în care va avea loc evenimentul, pus pe picioare în urmă cu nouă ani de co-fondatoarele Oana Irimia şi Flavia Covaciu, din dorinţa de a face cunoscute, la nivel global, poveştile românilor de succes.

După 9 ani de evenimente în România, anul acesta ne-am extins pe plan internațional cu scopul declarat de a face din această gală un eveniment de referință la nivel global. Vrem și, iată, reușim să promovăm oameni de succes din toată lumea pentru inovația adusă în business și să le oferim experiențe inedite într-un cadru de networking exclusivist”, au declarat Oana Irimia și Flavia Covaciu, fondatoarele brandului I Success.

În cadrul evenimentului din 5 septembrie 2021, găzduit de impresionantul hotel Hilton Molino Stucky Venice din Veneţia, au fost recompensați pentru meritele lor oameni de afaceri importanţi din Emiratele Arabe, Rusia, Franţa, Anglia, Germania, Italia, Spania, Suedia şi România, antreprenori  care au adus inovație în business, staruri internaționale care și-au câștigat rolul de lideri ai unor generații întregi, influenceri urmăriți de milioane de admiratori şi artiști de talie mondială.

Evenimentul, desfășurat în timpul Festivalului de Film de la Veneţia, a fost înnobilat de prezența mai multor vedete internationale, influenceri şi oameni de afaceri importanţi printre care şi Contesa Chiara Modica Dona’ Dalle Rose, Giansandro Cantori, Igor Botnari, celebrul critic de artă Angela Vetesse, producatorul de filme Pietro Valsecchi , Hofit Golan şi mulţi alţii .

Partenerii ediţiei din Veneţia au fost The C&C, alături de Superfilm Studios şi de Fashion TV. Lista completă a marilor câştigători I Success Awards septembrie 2021 o regăsiţi în rândurile următoare:

Chiara Modica Dona’ Dalle Rose – ,,Patron of Art and Solidarity”

Igor Botnari – ,, Successful Token “ FIX GOLD

Giansandro Cantori – ,,Member of the I Success International Committee”

Angela Vettese – ,,Critic and Art Expert of the Year”

Ferruccio Gard – ,,Outstanding Achievement in Sport and Culture’s Information”

Pietro Valsecchi – ,,Outstanding Achievement in Movie Production”

Raluca Chivu – ,,Outstanding Dentist Of The Year”

Gian Paolo Barbieri – ,,Fashion Photographer of the Year”

Angela Lo Priore – ,,Successful celebrity Photographer”

Enzo Fusco – ,,Fashion Designer and Industry Entrepreneur of the Year”

Lorenzo Carvelli – ,,Outstanding Achievement as Producer and Promoter”

Hofit Golan – ,,Successful Entrepreneur in Entertainment, Fashion and Wellness”

Sigal Hillel – ,,The Best Social Networking Platform” FJS

Patrick Nassogne – ,,Artistic Photographer of the Year”

Daniela De Souza – ,,Excellence in Fashion Design”

Max Czertok – ,,Promising Global Sales Company” Iuvit Media Sales

Keno Draco – ,, Most Promising Action Actor”

Ionuţ Costache – ,,Performance in Residential Development”

Mădălina Brîndușescu – ,,Outstanding Achievement for International Medical Aesthetics Clinic”

Leave a Comment