La ce procedură a apelat Raluca Dumitru?

O rutină de îngrijire corectă a tenului sporește stima de sine, indiferent de statutul pe care îl ocupă o femeie în societate. Înseamnă că se pune mereu pe primul loc și acordă o atenție deosebită înfrumusețării ori a felului în care este percepută din exterior. O femeie îngrijită este o femeie care înțelege ce înseamnă respectul de sine și își cunoaște propria valoare. Frumoasa vedetă de la Antena Stars ține la imaginea ei, așa că a apelat de curând la o cunoscută clinică de înfrumusețare pentru a-și hidrata tenul după sezonul rece.

„Machiajul de televiziune poate încărca tenul, uscându-l excesiv. Iar temperaturile scăzute au un efect nedorit asupra tenului. Pe lângă hidratarea organismului, am grijă ca tenul meu să arate impecabil. Am optat pentru Dermapen 4, un tratament inovator pe care îl puteți testa la clinica Beauty Art Aesthetics. Abia aștept să văd rezultatele după mai multe ședințe,” a decarat aceasta.

În prezent, există multe metode de a stimula refacerea celulelor după schimbările bruște de temperatură, dar tratamentul cu Dermapen 4 (Micro Needling) este cel mai eficient.

Dermapen este un dispozitiv de ultimă generație, sub forma unui stilou, cu ace extrem de fine, detașabile, sterile și de unică folosință. Când dispozitivul este conectat la o sursă de energie, aceste ace se mișcă și pătrund în piele la o adâncime care poate fi presetată în funcție de scopul urmărit și zona care trebuie tratată, cu o viteză care, de asemenea, poate fi aleasă. Tratamentul are o durată de executare de aproximativ 15-20 de minute oferind efecte maxime după patru saptămâni. Dermapen 4 este folosit pentru a întinde, ridica și întineri pielea. Este eficient în reducerea liniilor fine și a ridurilor, vergeturilor, cicatricilor chirurgicale și acneei. Dermapen este atât de avansat încât poate fi folosit și în zone delicate și greu accesibile precum conturul ochilor, buzelor și pe nas.

În cât timp se văd rezultatele?

De obicei, rezultatele se văd după primul tratament. După patru până la șase tratamente, rezultatele vor fi mai accentuate și durabile. Pielea va continua să-și îmbunătățească aspectul în 6-12 luni de la tratament dacă se vor folosi produsele de îngrijire complementare recomandate.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia; solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca; vedetele TV Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Raluca Dumitru și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”; interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la gala Health, Beauty & Lifestyle Awards. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brândușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și la Gala Performanței și Excelenței, iar anul trecut a primit premiul pentru cea mai bună clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes.

 

 

 

Pentru detalii, informații și programări:

 

Leave a Comment