Madalina Brandusescu este antreprenoarea care se ocupa de frumusetea vedetelor!

Mădălina Brândușescu are doar 26 de ani și conduce o afacere de succes. Este vorba despre Clinica Beauty Art Aesthetic, a doua ei casă. Tânăra antreprenoare are pe  mână o afacere dedicată perfecțiunii fizice obținută prin împletirea perfectă între tehnologie, știință și artă. Misiunea ei este să aibă grijă de dorința pacientului și să îl asigure că este diagnosticat și tratat corect, la timp, cu profesionalism și respect. Clinica este cartea ei de vizită, iar această afacere îmbină cu succces respectul pentru valorile umane, tehnologia avansată, dar și pasiunea pentru frumusețe.
Multe persoane publice i-au trecut pragul clinicii printre ele se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană Emily Burghelea si Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.
Prințesa Lia a optat pentru un tratament revoluționar pentru scalp și a făcut mezohair, Francisca a cerut lipoliză pentru topirea țesutului adipos, Elena Ionescu  a efectutat tratamente pentru ten pentru a scăpa de cicatricile post acneice, în timp ce Elena Merișoreanu  a făcut injecții cu botox pentru estomparea ridurilor. Actriței Eugenia Șerban i s-a recomandat rejuvenare facială cu plasmă îmbogățită cu trombocite și baby botox pentru ridurile fine.
Emily Burghelea a ales slimming face. Nu în ultimul rând, multe dintre vedetele noastre și-au făcut intervenții de mărire a buzelor, lifting cu fire PDO și cu fire de tip Cog, slimming face sau proceduri de umplere a cearcănelor.
“Vedetele care ne calca pragul apeleaza la o serie de tratamente revolutionare ce au scopul de a le transforma chipul in perfectiune. Fie ca sunt la inceput de cariera sau au in spate multi ani de succes toate stiu ca specialistii “ Beauty Art Aesthetics” le vor schimba viata.
Ne mandrim cu experienta si premiile acumulate de-a lungul anilor, la galele de excelenta, pentru cea mai buna clinica de estetica minim invaziva dar si de recunoasterea casei regale” a declarat Madalina Brandusescu.
De-a lungul timpului clinica a obtinut numeroase premii pentru excelenta:
Premiul pentru cea mai buna clinica de estetica minim invaziva in cadrul galei
“Health, Beauty & Lifestyle Awards 2019”, Premiul pentru cea mai buna clinica de estetica minim invaziva in cadrul galei:
Gala Performantei si Excelentei 2018, Premiul pentru excelenta a managerului nostru in cadrul galei “Femei de Succes” 2018, Recunoasterea de catre casa regala 2019.

Leave a Comment