Margherita de la Clejani, o nouă transformare! La ce proceduri cu acid hialuronic şi botox a apelat vedeta

Pasionată de modă şi de frumos, Margherita de la Clejani este în ultima vreme una dintre cele mai discutate apariţii din showbiz-ul autohton. Şi pentru că este în lumina reflectoarelor mai mereu, are grijă să îşi întreţină întotdeauna imaginea. Iar asta înseamnă, printre altele, şi proceduri non-invazive la care apelează din timp, ca să se bucure cât mai mult de tinereţea de acum!

Recent, a trecut pragul clinicii Beauty Art Aesthetics, un centru dedicat frumuseţii fizice, unde grija pentru pacienţi se îmbină cu tratamentele de ultimă generaţie. Ce intervenţii cu acid hialuronic şi botox a ales Margherita, aflaţi în rândurile următoare!

 

POMEŢII, PRIMII AFECTAŢI DE TRECEREA TIMPULUI!

Pomeţii proeminenţi sunt consideraţi un simbol universal al frumuseţii. Ştie asta şi Margherita, care a vrut să accentueze forma lor prin conturare, o procedură extrem de în vogă în ultimii ani, posibilă acum şi fără intervenţii chirurgicale.

Cum funcţionează? Prin fillere, injectări cu acid hialuronic care refac, temporar, volumul feţei. De asemenea, substanţa care se regăseşte şi în mod normal în organism atrage apa, permiţând pielii să devină mai hidratată! Injectarea se face treptat, în puncte cheie de pe chip, pentru a se crea un echilibru la nivelul feţei, iar efectul este vizibil aproape imediat.

Rotunjire perfectă şi efect maxim, asta a obţinut Margherita de la Clejani cu ajutorul specialiştilor de la Beauty Art Aesthetics!

 

MARGHERITA A APELAT ŞI LA CEA MAI POPULARĂ METODĂ DE ÎNFRUMUSEŢARE DIN LUME!

 

Acidul hialuronic este vedeta şi altei proceduri pe care Margherita a ales-o! Este vorba despre volumizarea buzelor, cea mai populară tehnică de înfrumuseţare de pe mapamond.

Margherita a mai avut astfel de intervenţii şi în trecut, deci acum a fost vorba mai mult despre întreţinere. Efectul, în cazul ei, va fi mai persistent. Se întâmplă acest lucru de fiecare dată după injectări repetate, ne lămuresc specialiştii de la Beauty Art Aesthetics.

De rezultat, Margherita s-a bucurat imediat şi a fost atât de încântată încât a postat şi pe pagina ei de Instagram un story din timpul procedurii!

 

INJECTĂRI CU BOTOX, DISCONFORT MINIM!

 

Şi pentru că încă de la 29 de ani Margherita încearcă să ţină ridurile departe, a apelat preventiv şi la injectări cu botox, care au ajutat-o să netezească liniile fine şi să îmbunătăţească aspectul general.

Corectarea este eficientă, uşor de efectuat, dar şi sigură. De mai bine de două decenii, botoxul este folosit în scopuri cosmetice.

Procedura nu presupune durere şi nici nu modifică în vreun fel conformaţia chipului. Vorbim despre o tehnică estetică ale cărei efecte dispar în jumătate de an. După această perioadă, ridurile nu se vor accentua, ci vor fi exact ca înainte de tratament, spun specialiştii Beauty Art Aesthetics, care vor să îi liniştească astfel pe cei care se tem că ridurile vor deveni mai proeminente.

 

Dacă vreţi să aflaţi toate detaliile intervenţiilor la care a apelat Margherita, nu ezitaţi să cereţi ajutorul experţilor de la Beauty Art Aesthetics, locul unde tehnologia, știința și arta se îmbină perfect! Specialiştii de aici au primit recent primul premiu internaţional, pentru Excelenţă în frumuseţe, în cadrul celei de-a doua gale mondiale I Success Awards, care a avut loc la Cannes.

Specialiştii de la Beauty Art Aesthetics vă aşteaptă la o consultaţie, pentru a afla procedurile de care aveţi nevoie! Îi găsiţi pe https://beautyartaesthetics.ro/, la numărul de telefon: 0722 296 007 sau la adresa de mail: office@beautyartaesthetics.ro

Leave a Comment