«Misterul puterii feminine», tabăra în care înveţi să-ți schimbi destinul

Oricare dintre noi am trecut prin perioade în care nu ne-am mai regăsit, iar în astfel de momente este bine să o avem lângă noi pe Elena Cucicovschi, trainer în feminitate.

Supranumită “ambasadoarea succesului feminin”, Elena Cucicovschi este iniţiatoarea Proiectul “Artă de a fi Femeie”, un concept unic în lume, care le ajută pe femei prin cursuri dedicate să se înţeleagă şi să fie deschise în relaţia cu cei din jur.

4000 de femei au participat la cursuri

În prezent, Elena pune la dispoziția cursantelor sale programe transformaționale premium, workshop-uri, cursuri, webinarii și tabere de feminitate în țară și în străinătate, având la baza tematici și practici dezvoltate de ea însăși, special gândite pentru femeile care vor să-și schimbe, cu adevărat, viața.În România, la mai puțin de un an de la lansarea proiectului „Artă de a fi Femeie”, Elena Cucicovschi a avut peste 4000 de participante şi se pregăteşte un de un eveniment major, luna viitoare. Trainerul pune la punct detaliile unei tabere, la Predeal, la care le invită pe femei să se înscrie.

Unul dintre argumentele ei este că aici doamnele vor afla informații care în mod normal sunt cunoscute doar de 3% dintre femeile de pe globul pământesc. Mai mult decât atât, Elena elaborează programe personalizate, în cadrul cărora această lucrează individual, timp de 12 săptămâni, în funcție de nevoia femeii, iar rezultatele sunt garantate.

Tabara ” Misterul puterii feminine” va avea loc la Predeal, în perioada 17-19 martie, iar programul este următorul: 17 Martie – 18:00 -21.00,
18 Martie – 11:00 -19.00, 19 Martie – 11:00 -18.00


“La tabara «Misterul puterii feminine» vom lucra la aspecte importante pentru a trezi puterea ta feminină, precum relaxare în adevăratul sens al cuvântului, conştientizare prin cunoştinţe psihologice, anatomie, fizică cuantică, neurofiziologie, sexologie, cunoștințe secrete ale mai multor culturi, care se transmit din generații în generații, doar în cercuri restrânse, împământenire, prin descoperirea simțurilor și a legăturii strânse cu lumea din jur, acceptare, care înseamnă arta de a trăi în plăcere şi eliberare. La acest training te vei elibera de situații, oameni, relații, amintiri toxice şi frici. Vei reseta energia și resursele, pentru a începe o viață nouă. Bărbaţii îşi ating scopurile, femeile îşi împlinesc dorinţele. În vremurile noastre, au ajuns şi femeile să-şi atingă scopurile, au devenit masculine, prin asumarea multor responsabilităţi”, a declarat Elena Cucicovschi.

La cursurile trainerului veţi afla secretul femeilor care influențează destine, care lasă amprente în istorie, care se mențin toată viața tinere, care au o putere nemărginită asupra bărbaților și care stăpânesc magia conștientă (abilitatea de a influenta realitatea).
Preț taberei este de 550 euro. Costul pachetelor la tabăra de feminitate nu include cazarea și masa la hotel, ci numai participarea la curs.

Leave a Comment