Pe SensoDays.ro ai un Black Friday pe gustul tău

Cea mai așteptată perioadă din an se apropie. Este sărbătoarea preferată a fiecărui shopping lover adevărat iar pe SensoDays.ro încep zile în care produsele pe care le-ai pândit tot anul sunt la reduceri.

Black Friday cu mii de produse premium, pe SensoDays.ro

Anul acesta, ca în precedenții, site-ul de Home & Deco îți propune peste 100 de brand-uri internaționale ale căror produse premium sunt disponibile, la super prețuri, în perioada 15-17 noiembrie 2019.

Pentru că de Black Friday este cea mai bună perioadă să îți redecorezi întreaga casă, pe SensoDays.ro găsești o varietate extinsă de produse pentru Bucătărie, Baie, Dormitor, Living, Decorațiuni.

În plus, știm cât de greu este să alegi un cadou perfect, indiferent dacă este de Crăciun, aniversare sau pur și simplu, tocmai de aceea, pe SensoDays.ro găsești ce îți dorești!

Cumpărături la un ”click distanță”

Produsele aflate la reduceri de acest Black Friday se pot achiziționa la un click distanță , iar misiunea ta rămâne una singură: să alegi ceva inedit, original, care să se potrivească dorințelor tale.

Anul acesta, pe SensoDays.ro, oferta de Black Friday este mult mai variată ca în anii precedenți. Aboneaza-te la newsletter-ul SensoDays si de Black Friday vei avea din timp toate informatiile.

Despre Sensodays

SensoDays crede că fiecare persoană are un vis, o idee despre interiorul ideal al casei sale. De asemenea, întreaga echipă susține viziunea că visele pot deveni realitate. Este motivul pentru care Sensodays reușește să recomande și să ofere cele mai interesante, mai versatile și mai noi produse și colecții ale brandurilor cu reputație in domeniul băilor, bucătăriilor și al decorațiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoană are o filosofie unică de viață și este misiunea asumată de a o ajuta să o implementeze în casa visurilor sale.

Cu o experientă de peste 15 de ani în managementul categoriilor, sute de furnizori auditați permanent și o logistică impecabila cu livrare în toată țara SensoDays te invită să adaugi o notă personală.

 

Leave a Comment