Prinţul William, al doilea succesor la tronul Marii Britanii, împlineşte azi 34 de ani!

Este sărbătoare mare în familia cuplului regal Kate Middleton – Prinţul William. Oameni din toată lumea i-au spus: „La mulţi ani!”

Astăzi, familia regală a Marii Britanii are un motiv important să petreacă. Şi, nu mică ne-ar fi mirarea dacă peste câteva zile vor apărea şi imagini de la vreo petrecere fastuoasă. Toate astea, pentru că unul dintre cei mai îndrăgiţi prinţi din lume îşi serbează ziua de naştere.

Prinţul William împlineşte astăzi 34 de ani. Iar pe o pagină de socializare a familiei regale a Marii Britanii a fost postată o fotografie cu el şi bunica sa, Regina Elisabeta a II-a. Iar mesajele au început să curgă.

„La mulţi, mulţi ani! Minunată fotografie.”, „Mi-aş dori să o pot să o iau la muncă pe bunica mea. La mulţi ani, Prinţule William!” şi „La mulţi ani! Să ai o zi minunată alături de familia ta! Mulţumesc pentru tot ce faci.” sunt doar câteva dintre mesajele care i-au fost transmise Prinţului William pe pagina de Instagram a familiei regale a Marii Britanii.

Bunica Prinţului William e cel mai longeviv monarh din istoria Regatului Unit, iar pe 21 aprilie, Regina Marii Britanii a împlinit 90 de ani.

Ducele de Cambridge s-a căsătorit cu Katherine Middleton pe 29 aprilie 2011, iar de atunci ea a devenit Ducesa de Cambridge. Cei doi au împreună un băiat, pe Prinţul George, care a venit pe lume pe 22 iulie 2013 şi o fată, Prinţesa Charlotte, care s-a născut 2 mai 2015.

 

 

 

SUPERKOMBAT ACADEMY

 

 

sursa:internet

Leave a Comment