Proceduri minim invazive. Află cine a apelat la terapia vampir!

Perfecțiunea a ajuns să nu mai fie doar un simplu vis frumos, ci poate deveni ușor realitate. Cu ajutorul tehnologiei și tratamentelor moderne, totul este posibil! Chiar și ștergerea unor ani! Procedurile minim invazive se adresează tuturor persoanelor care își doresc să mascheze sau să prevină apariția primelor semne ale trecerii timpului. Cu ajutorul acestora trăsăturile frumoase ale feței devin mai luminoase, mai senzuale și vizibil intinerite.

În chirurgia estetică, intervențiile minim invazive se realizează cu tehnologii din ce în ce mai performante și nu necesită un timp de recuperare îndelungat față de anii anteriori. Astăzi, chirurgii esteticieni au la dispoziție o mare varietate de dispozitive și de tehnici care fac totul mult mai accesibil și mai ieftin.

Multe celebrități de la noi apelează la proceduri minim invazive, cum ar fi terapia vampir, injecțiile cu toxină butolinică sau acid hialuronic, fiind conștiente că imaginea este cea mai importantă. Clinica Be Perfect se află pe lista preferințelor vedetelor, deoarece este un refugiu unde pot crea cea mai bună variantă a lor, restabilindu-și proporțiile într-o armonie totală.

Ce înseamnă terapia vampir?

Terapia PRP sau terapia vampir cu plasmă autologă bogată în trombocite este cel mai modern tratament în domeniul regenerării pielii prin forțe proprii, de care poți beneficia, și care presupune recoltarea sângelui, procesarea și reinjectarea, în piele, cu rol în:

  • Stimularea reparării celulare;
  • Sinteza de colagen;
  • Stimularea creșterii firelor de păr.

Folosind resursele proprii nu există risc de alergii sau infecții, iar rezultatele obținute vor fi cât se poate de naturale și se vor menține pe termen lung, conferind pielii un plus de fermitate, elasticitate și strălucire.

Ce înseamnă estomparea imperfecțiunilor cu acid hialuronic?

El poate ajuta la mărirea buzelor, a pomeților, poate elimina cearcănele, poate oferi un contur al tâmplelor și poate șterge orice rid inestetic.

Cristina Spătar este una dintre vedetele care și-au făcut intervenții pentru revigorarea tenului. Ea și-a corectat ridurile, apelând la medicul estetician pentru estomparea șanțurilor nazogeniene cu acid hialuronic.

”Evidențierea șanțurilor nazogeniene se realizează după vârsta de 30 de ani, din cauza scăderii volumului pomeților, scăderea elasticității cutanate și a tonusului crescut al mușchilor feței. De-a lungul timpului, șanțul nazolabial se adâncește și se transformă dintr-un rid dinamic (evidențiat doar în timpul zâmbetului). Cel mai des utilizat agent de umplere este acidul hialuronic. Acesta se distribuie perfect pe zona injectată, păstrând astfel aspectul natural al zâmbetului. Rezultatele se văd imediat după injectare, iar riscul de reacții adverse este minim”, a declarat doctorul chirurg estetician Alin Bortolini.

Și Nicoleta Luciu a trecut pragul clinicii, în căutarea unui tratament care o va ajuta să își mențină frumusețea cât mai mult timp de acum înainte. „Este o terapie pe care nu am mai încercat-o până acum: terapia vampir!”

„Terapia vampir sau terapia PRP presupune recoltarea sângelui, apoi se extrage plasma împreună cu trombocitele și se reinjectează la nivelul feței, decolteului sau a zonei scalpului pentru a stimula pielea și pentru a îmbunătăți textura și calitatea pielii. Este o procedură care are multiple beneficii și trebuie repetată la trei-patru saptămâni, timp de patru ședințe. În plus, este recomandată câte o ședință pe an pentru întreținere”, conchide domnul doctor.

În cadrul galei „I Success – Bărbați de succes” 2020, Dr. Alin Bortolini a primit premiul pentru excelență în medicina estetică.

 

 

Leave a Comment