Putem scăpa de zâmbetul gingival la… estetician

Un zâmbet larg nu este doar un semn că suntem fericiţi, ci şi că avem încredere în noi! Din păcate, nu mulţi se pot lăuda cu un surâs aşa cum şi-l doresc. Motivele sunt multe, evident, şi nu implică mereu dinţi strâmbi, cariaţi sau îngălbeniţi. Aflaţi însă că pentru unele probleme ne putem îndrepta şi spre… medicul estetician, nu doar spre stomatolog!

Gummy Smile ori zâmbetul care dezgoleşte prea mult gingiile îşi găseşte o rezolvare la doctorul Alin Bortolini. Medic specialist chirurgie plastică şi estetică şi, totodată, fondatorul conceptului de frumuseţe integrată, Be Perfect, vă propune soluţii pentru a vă îmbunătăţi surâsul, iar procedurile sunt rapide!

Vom creea un plan de tratament personalizat şi vom stabili care este cea mai bună variantă pentru tine !Folosind programe de simulare digitală voi identifica zonele cu probleme şi vei vedea cum pot fi corectate toate imperfecţiunile tale!” – doctor Alin Bortolini

 

Cauzele zâmbetului gingival

 

Ca să înţelegeţi cum să scapaţi de el, trebuie să ştiţi ce îl cauzează. Pe scurt, Gummy Smile apare în două situaţii diferite:

  1. când gingia acoperă în mod excesiv dinţii de sus şi îi face să pară extrem de mici
  2. când buza superioară se ridică prea sus atunci când zâmbim, din cauza muşchilor faciali prea puternici.

În ambele cazuri există soluţii! În urma unei analize atente a fizionomiei, dar şi a diagnosticului, specialistul va alege ce procedură vi se potriveşte pentru a obţine un zâmbet de invidiat!

 

Cum puteţi scăpa de Gummy Smile

 

În primul caz, adică atunci când gingia acoperă prea mult dinţii de sus, soluţia este destul de simplă. Poartă numele de Gingivectomie şi reprezintă una dintre rezolvările zâmbetului inestetic. Ce presupune acest lucru? O remodelare a gingiilor! Concret, specialistul vă va îndepărta o bucată de gingie. Cum? Prin chirurgie laser, procedură mai rapidă şi mai puţin dureroasă, comparativ cu chirurgia clasică. De la câteva zile, până la trei săptămâni se poate întinde perioada de vindecare.

 

În al doilea caz, aveţi la dispoziţie mai multe soluţii pentru a rezolva problema. Este vorba despre proceduri estetice, precum o doză mică de toxină botulinică injectată în muşchii buzei superioare. Acest lucru ar trebui să ducă la relaxarea şi la slăbirea acestora şi, implicit, la schimbarea liniei buzelor. Procedura este minim invazivă şi durează doar câteva minute. În acest timp, nu veţi simţi nicio durere! Cam în maximum 10 zile ar trebui să observaţi şi efectele. Este necesar însă să repetaţi procedura la fiecare jumătate de an, pentru a vă bucura de rezultate.

A doua soluţie se bazează pe acidul hialuronic, injectat în buza superioară. Pentru că va creşte în volum, aceasta ar urma să ascundă gingiile. Rezultatele sunt vizibile imediat, însă vindecarea durează câteva zile. Imediat după procedură, buzele vor fi umflate şi e posibil să apară mici vânătăi, care dispar treptat. Vă puteţi bucura de rezultate până la 18 luni. Ulterior, este nevoie de reîmprospătarea tratamentelor!

Dacă doriţi o soluţie permanentă, specialiştii de la BePerfect vă propun o intervenţie chirurgicală minimă pentru repoziţionarea buzei superioare: „Intervenţia se face cu anestezie locala (ca la stomatolog) şi durează aproximativ 45-60 minute. În timpul intervenţiei, se scoate o bucată din ţesutul buzei superioare. Abordul se face prin interiorul gurii, fără să rămână vreo cicatrice vizibilă la exterior, după care se suturează buza într-o poziţie mai coborâtă. Astfel buza ta nu va mai dezgoli gingia în timpul zâmbetului.” – doctor Alin Bortolini

 

Un consult este primul pas spre schimbare! La clinica medicului Alin Bortolini, plata unor proceduri se poate face şi în rate! Pe site-ul oficial, beperfect.ro, aveţi detalii, precum şi galerii foto înainte şi după tratament.

Nivelul înalt al siguranţei procedurilor şi al îngrijrilor medicale, dotările de ultimă generaţie, dar şi produsele de cea mai bună calitate plasează BePerfect în topul clinicilor din România. Prin intermediul ei, medicul chirurg plastician, Alin Bortolini promovează un concept unic de frumuseţe integrată.

Programaţi-vă la numărul de telefon: 0767 373 328 sau printr-un mail, la adresa: drbortolini@beperfect.ro

 

 

Leave a Comment