Reconturarea mandibulară, cea mai solicitată procedură a anului 2021

În căutarea unui chip perfect, ca de păpuşă, tot mai multe femei au început să apeleze la o procedură care a luat avânt în ultimii ani – reconturarea mandibulară sau definirea bărbiei, care a devenit aproape la fel de populară ca alte intervenţii de ordin estetic, precum conturarea pomeţilor sau rinoplastia cu acid hialuronic.

La Beauty Art Aesthetics, un centru de excelenţă din nordul Capitalei, care pune accent pe redescoperirea perfecţiunii prin tehnologii de ultimă oră, reconturarea mandibulară a fost intervenţia-vedetă a lui 2021. Multele solicitări din ultima vreme au o explicaţie: un chip fără cusur, din faţă şi din profil, a devenit un must-have când vorbim despre frumuseţe. Recent, vedeta Loredana Chivu a ajuns la specialiştii de la Beauty Art Aesthetics tocmai pentru această procedură, iar experţii ne dezvăluie în rândurile următoare în ce constă, de fapt, intervenţia.

 

UN CHIP PERFECT CONTURAT, FĂRĂ BISTURIU

 

O linie a mandibulei uniformă, mai definită, un aspect mai feminin şi mai atrăgător. Cam acestea sunt rezultatele unei intervenţii reuşite de reconturare a bărbiei, numită de specialişti şi Slimming Face. Procedura se efectuează cu ajutorul acidului hialuronic, cel mai utilizat filler la ora actuală, astfel încât recuperarea este foarte rapidă şi nedureroasă. Vorbim despre o substanţă care se regăseşte şi în mod normal în organismul nostru, deci este bine tolerată de piele. În principiu, ajută la sintetizarea elastinei şi a colagenului, astfel că hrăneşte tenul uscat şi creşte fermitatea pielii.

 

CUM OBŢINEM O FORMĂ FĂRĂ CUSUR A BĂRBIEI

Specialiştii de la Beauty Art Aesthetics ne lămuresc că în cazul sensibilităţii la durere, se poate aplica local o cremă cu efect anestezic, chiar înainte de procedură. Astfel, nu trebuie să vă faceţi griji de un eventual disconfort. Doi, trei mililitri de acid hialuronic injectaţi în zona propriu-zisă sunt suficienţi pentru un rezultat vizibil, căci totul ţine de calitate, nu de cantitate. La Beauty Art Aesthetics, Slimming Face se realizează în funcţie de fizionomia fiecărei paciente, pentru a vă putea bucura de rezultate optime.

Intervenţia ar trebui să fie gata în maximum jumătate de oră, iar efectele, desigur – cea mai aşteptată parte de către pacienţi- sunt vizibile imediat. Ce trebuie să ştiţi este că ele vor persista mai mult şi asta pentru că acidul hialuronic are o putere mai mare în această zonă de injectare, comparativ cu zona buzelor, de pildă. O dată pe an ar trebui să reveniţi la specialişti, pentru reevaluare.

 

RECOMANDĂRI ÎNAINTE ŞI DUPĂ PROCEDURĂ

Dacă doriţi să urmaţi tratamente care implică laser ori peeling chimic, este recomandat să informaţi experţii. De asemenea, tot lor trebuie să le spuneţi şi dacă utilizaţi diverse medicamente, pentru a nu creşte riscul apariţiei unei inflamaţii.

Ar fi bine ca în următoarele două zile după intervenţie să vă luaţi o scurtă pauză- fără exerciţii fizice intense, fără expunere la soare sau la frig şi fără consum de băuturi alcoolice în exces – toate ar trebui să fie pe lista dumneavoastră de lucruri pe care NU le puteţi face pentru o scurtă perioadă de timp.

O înroşire locală, o senzaţie uşoară de tensiune ori câteva urme de vânătăi pot apărea în zona procedurii, însă ele sunt perfect normale.

 

 

Slimming Face este o procedură pe care specialiştii de la Beauty Art Aesthetics o realizează de patru ani încoace. Experiţii vă aşteaptă la o consultaţie gratuită! Pentru preţ, programări sau informaţii suplimentare, puteţi intra pe site-ul https://beautyartaesthetics.ro/.

Clinica, manageriată de una dintre cele mai tinere femei de afaceri din ţară, Mădălina Brânduşescu, aparţine unei echipe de profesioniști cu peste 10 ani de experiență europeană, unde orice pacient se simte mai încrezător încă de la prima vizită. Aici găsiţi servicii de înaltă calitate care urmează tendinţele din estetică.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără: Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca; vedetele TV Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Raluca Dumitru și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”; interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

Găsiţi specialiştii de la Beauty Art Aesthetics şi la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: office@beautyartaesthetics.ro

Leave a Comment