Sanziana Buruiana este mai slaba ca niciodata ! Aceasta arata senzational

Sanziana Buruiana a adus pe lume o fetita la inceputul lunii ianuarie si este cea mai fericita mamica din lume. Desi de cele mai multe ori vedetele se lupta sa sa ajunga la kg pe care le-au avut inainte de sarcina dar nu prea reusesc sa afiseze imagina de alta data. Nu este si cazul Sanzianei, aceasta si-a revenit spectaculos dupa sarcina, mai ales ca nu luase prea mult in greutate si ne-a dezvaluit cum a slabit atat de usor in centimetri.

”Desi mi-am revenit relativ repede dupa sarcina am avut o problema la talie. Ca sa nu raman cu burtica am apelat la tehnologia Fit4You. Este vorba despre liposuctie fara operatie, Strawberry Lipo Laser, cu slabire localizata in cm inca de la prima sedinta. Am slabit cate 2-3 cm/ sedinta desi nu credeam ca este posibil asa ceva” a declarat vedeta.

slaba sanziana

Oricat ar parea de uimitor, este perfect adevarat: fara ace, fara durere, fara timp de asteptare, potrivit femeilor cat si barbatilor si tuturor tipurilor de piele, cu rezultate eficiente, imediate si garantate.

„Dupa o consultatie initiala si completarea formularelor necesare, veti fi cantarit, masurat si va va fi fotografiata zona pe care urmeaza sa o tratati ( fara fata ). Aceste detalii vor fi inregistrate astfel incat sa va puteti vedea rezultatele dvs.
Apoi veti fi asezati confortabil pe masa de terapie, iar padele cu laser vor fi montate pe suprafata care trebuie tratata si prinse intr-o curea Velcro. O data ce paletele sunt montate, terapeutul va plasa cele doua clustere aproape de zona si tratamentul fara durere va incepe. Veti simti o foarte usoara caldura si veti experimenta o stare de relaxare. Inainte si dupa efectuarea tratamentului, specialistul va va masura, pentru ca mai apoi sa fiti informat cati centimetri ati pierdut. Studiile FDA au aratat o rata de succes de 95%.” a declarat  Mircea Branzei, propietarul centrelor Fit4You.

Pentru informatii suplimentare, va asteptam in sediul nostru din strada Atena, nr. 11, Bucuresti sau ne puteti contacta telefonic la numarul: 0730.333.332

Testeaza-l acum: www.fit4you.ro/superoferte/

Leave a Comment