Scena de la Cerbul de Aur, cât o mie de televizoare

Scena festivalului Cerbul de Aur 2019 va măsura 800 de metri pătraţi, dintre care 400 de metri pătraţi sunt ecrane LED. Imaginile vor putea fi văzute ca și cum în fața ochilor ar rula pe 1.000 de televizoare.

Organizatorii ediţiei 2019 a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur se pot lăuda cu arhitectura scenei din acest an. ”Clasică, dar şi versatilă şi glamour. Aşa va fi în acest an, scena Festivalului Internaţional Cerbul de Aur pe care vor evolua concurenţii şi artiştii invitaţi din România şi din străinătate. Ediţia 2019 va fi una strălucitoare, cu o scenă inundată de sute de metri pătraţi de ecrane LED, adaptată, la fel ca grafica, profilului şi conţinutului tuturor show-urilor pop, rock sau de folclor”, se arată într-un comunicat remis presei.

Scena de la Cerbul de Aur se poate transforma pentru fiecare artist

Artiştii prezenţi la Cerbul de Aur 2019, concurenţi sau invitaţi, vor urca pe o scenă de 800 m2, cu 400 m2 ecrane de LED, cu peste 50.000 de piese demontabile de scenotehnică. O scenă cu un concept clasic, care se poate transforma rapid pentru a fi în ton cu show-ul fiecărui artist în parte.

„Sunt mândru să lucrez din nou la acest amplu proiect, care e mereu o provocare pentru mine. Dacă anul trecut ediţia jubiliară a Cerbului de Aur s-a desfăşurat pe o scenă impresionantă, în acest an vrem să surprindem din nou spectatorii din Braşov şi telespectatorii din faţa micilor ecrane”, promite arhitectul Petre Ţalea, cel care semnează scenografia Festivalului.

Festivalul are loc în perioada 22-25 august la Brașov.

Leave a Comment