Stop căderii părului! Totul despre terapia PRP!

Factorii moşteniţi, modificările hormonale, stresul, sarcina, în cazul femeilor, sau diverse boli ori tratamente. Cam acestea sunt cauzele care duc la pierderea părului. Un lucru total neplăcut pentru bărbaţi şi poate chiar o tragedie pentru femei. Norocul este că revoluţia din industria medicinei estetice de astăzi ne poate menţine podoapa capilară sănătoasă pentru un timp îndelungat.

Doctorul Alin Bortolini, fondatorul clinicii BePerfect, ne dezvăluie în rândurile următoare tratamentul inedit prin care putem avea un păr des şi frumos, fără implant! Vorbim despre o procedură care se potriveşte sută la sută fiecărui pacient şi care este folosită inclusiv pentru menţinerea tinereţii tenului.

 

 

CÂND DEVINE CĂDEREA PĂRULUI O PROBLEMĂ

 

Întâi de toate, trebuie să ştiţi că zilnic pierdem fire de păr. Este un proces natural de regenerare. Cam 50, 100 de fire cad zi de zi, în mod normal. Dacă însă sesizaţi o rărire masivă sau zone întregi fără podoabă capilară, este foarte posibil să vă confruntaţi cu o afecţiune numită de specialişti Alopecie, adică pierderea bruscă sau treptată a părului, un fenomen care vizează bărbaţii şi femeile de orice vârstă. Evident, pentru un diagnostic clar, este nevoie de o vizită la dermatolog. Apoi, de… un tratament! Doctorul Alin Bortolini ne recomandă TERAPIA PRP, o procedură avansată de stimulare a creşterii firelor de păr, minim invazivă şi mult mai accesibilă decât tradiţionalul implant de păr.

 

SOLUŢIA: FĂRĂ IMPLANT, DOAR CU TERAPIE PRP

 

Tratamentul nechirugical PRP şi-a dovedit eficienţa, în timp, pentru cei care se confruntă cu căderea părului din cauza vârstei sau din cauza alopeciei, dar nu numai! Terapia PRP tratează mai multe probleme:

 

„Terapia PRP sau terapia vampir cu plasma autologă bogată în trombocite este cel mai modern tratament în domeniul regenerării pielii prin forţe proprii, de care poţi beneficia şi care presupune recoltarea sângelui, procesarea şi reinjectarea în piele, cu rol în: stimularea reparării celulare, sinteza de colagen, stimularea creşterii firelor de păr.” – doctorul Alin Bortolini, fondatorul BePerfect

Şi în cazul pierderii părului, procedura începe cu recoltarea sângelui de la pacient. Deoarece corpul foloseşte resurse proprii, terapia este lipsită de riscuri, cum ar fi eventualele alergii ori infecţii, însă este destul de meticuloasă. De ce? Pentru că plasma – cu rol de coagulare şi vindecare- este injectată cu ajutorul unei seringi în zonele vizate ale scalpului. Ce se întâmplă ulterior? Creşte fluxul sanguin către foliculii de păr şi astfel se stimulează creşterea unora noi.

 

PĂR DES, DIN NOU

DE CÂTE ŞEDINŢE DE TERAPIE ESTE NEVOIE

Procedura durează aproape o întreagă oră. Ulterior, puteţi simţi uşoare mâncărimi şi o sensibilitate la nivelul scalpului. Trebuie să ştiţi că este nevoie, în general, de minium patru şedinţe, efectuate la fiecare 4-6 săptămâni. Aceasta este perioada după care pacienţii sesizează îndesirea părului şi o rezistenţă mai mare la rădăcină.

Specialistul Alin Bortolini recomandă ulterior şedinţe de întreţinere, dar şi adoptarea unui stil de viaţă sănătos pentru a creşte şansa de reuşită a tratamentului.  La clinica pe care a fondat-o, doctorul va indentifica zonele cu probleme, în urma unei analize detaliate.

 

Be Perfect este despre a crea cea mai bună versiune a fiecărui pacient. Dacă v-aţi săturat de căderea părului sau simţiţi nevoia unei schimbări, doctorul Alin Bortolini vă aşteaptă la o consultaţie. Mai nou, pe canalul de YouTube al clinicii puteţi urmări cum decurg diverse proceduri, puteţi afla sfaturi înainte şi după intervenţii, dar şi testimoniale ale pacienţilor.

 

Programaţi-vă la numărul de telefon: 0767 373 328 sau printr-un mail, la adresa: drbortolini@beperfect.ro. Medicul Alin Bortolini vă invită şi pe site-ul oficial, https://beperfect.ro/, dar şi pe pagina sa de Instagram şi Facebook, pentru galerii foto înainte şi după operaţiile efectuate în cadrul clinii Be Perfect:

https://www.instagram.com/dr.bortolini/ https://www.facebook.com/bortolini.alin

 

Leave a Comment