Surprizele se tin lant la Constantin Academy

CONSTANTIN ACADEMY se inscrie in elita scolilor private din Romania, prin parteneriatul cu SCOALA DE TELEVIZIUNE „TUDOR VORNICU”

La doar 6 luni de la lansare, CONSTANTIN ACADEMY isi dezvolta aria de training. Academia continua cursurile de televiziune in parteneriat cu Scoala de Televiziune “Tudor Vornicu”.

Academia isi continua activitatea si independent, in training pentru domeniile Actorie, Dezvoltare personala, Public Speaking si alte cursuri creative.

Specializarile CONSTANTIN ACADEMY se desfasoara pe termen scurt sau lung, avand o durata de pana la 12 saptamani.

Oferta de cursuri/specializari:

  • TV (powered by STV)
  • Actorie (12 saptamani)
  • Junior Actorie (12 saptamani)
  • Dezvoltare personala (12 saptamani)
  • Public Speaking (12 saptamani)
  • Cursuri creative (programe educationale specifice)
  • Summer School (cursuri de vara)

Inscrierile pentru specializarile Constantin Academy au inceput pe 1 august. Doritorii se pot inscrie pe site-ul academiei, la inscrieri@constantin.academy sau la numarul de telefon 0729 77 66 76.

DESPRE CONSTANTIN ACADEMY

Constantin Academy este o scoala privata, infiintata la inceputul anului 2016 de catre prezentatorul tv si trainerul Alexandru Constantin, din dorinta de a veni in sprijinul celor care isi doresc sa urmeze o cariera in televiziune, a tinerilor pasionati de actorie, a celor care vor sa se dezvolte pe plan personal, dar si a persoanelor care doresc sa-si dezvolte abilitatile de comunicare. La baza metodei de predare “Constantin Academy” stau luni intregi de studiu si experienta trainerilor. Metoda de predare, originala la toate specializarile, ii face pe cursanti sa acumuleze cat mai repede informatiile si sa raspunda imediat la exercitiile practice. Activitatea academiei poate fi urmarita si online pe www.constantin.academy

DESPRE SCOALA DE TELEVIZIUNE “TUDOR VORNICU”
Școala de Televiziune “Tudor Vornicu” este o instituție de învățământ acreditată de Ministerul Educației Nationale si Cercetarii Stiintifice și Ministerul Muncii prin Autoritatea Națională pentru Calificări. Certificatele de absolvire/diplomele eliberate, în urma examenului de absolvire, sunt recunoscute atât în România, cât și la nivel european.
Scoala de Televiziune “Tudor Vornicu” a pregatit sute de cursanti, de-a lungul anilor, multi dintre ei devenind in timp embleme ale televiziunilor generaliste si de stiri.
Din anul 2014, scoala face parte din trustul de presa Adevarul Holding – Prima Tv. Mai multe informatii se gasesc pe siteul STV: www.scoala.tv

 

Leave a Comment