Topiţi grăsimea cu ajutorul lipolizei! Descoperiţi secretele procedurii

Grăsimea de pe diverse zone ale corpului reprezintă inamicul multora dintre noi. Cu ea se confruntă şi cei care nu au un număr excesiv de kilograme, cei care fac sport sau ţin regimuri alimentare.  Şi atunci, poate vă întrebaţi, ce este de făcut pentru a o elimina?

Experţii de la Beauty Art Aesthetics, o clinică premiată la nivel naţional şi internaţional, ne prezintă unul dintre cele mai noi şi mai solicitate tratamente estetice. Este vorba despre lipoliză, o procedură non-invazivă care topeşte grăsimea cu ajutorul unei substanţe care acţionează local.

 

REMODELARE CORPORALĂ, PRIN LIPOLIZĂ

Lipoliza injectabilă a ajuns un tratament extrem de popular la ora actuală, pentru că are timp scurt de recuperare şi nu provoacă durere! În plus, nu are nevoie de bisturiu, spre deosebire de liposucţie, iar rezultatele sunt similare cu cele ale unei remodelări corporale.

Prin intermediul unor micro-injecţii cu substanţe active făcute la nivelul stratului de grăsime nedorit, lipoliza topeşte celulele de grăsime, astfel încât zona tratată să îşi piardă din volum. Cu cât zona este mai întinsă, cu atât este nevoie de o cantitate mai mare de substanţă injectată.

Partea preferată a pacienţilor, potrivit Beauty Art Aesthetics, este că zona nu va căpăta noi depozite de grăsime, nici în cazul în care veţi acumula kilograme.

 

LIPOLIZA, EFECT ANTI-CELULITIC

Lipoliza ne dă libertatea să alegem unde dorim să slăbim: poate fi vorba despre zona inferioară a feţei, cea a abdomenului, a feselor, genunchilor ori coapselor. Pentru că ulterior pielea va fi fermă şi netedă, veţi scăpa totodată şi de celulita superficială. Microcirculaţia, dar şi drenajul limfatic vor fi stimulate prin intermediul acestei proceduri.

Practic, în timp, lipoliza schimbă silueta pacientului. Deşi nu durează mai mult de jumătate de oră, tratamentul are nevoie de timp ca să îşi facă efectul. Este esenţial, aşadar, să urmăriţi rezultatele în următoarea perioadă. Numărul de şedinţe va fi stabilit împreună cu specialiştii de la Beauty Art Aesthetics la o primă consultaţie.

 

CUI SE ADRESEAZĂ TRATAMENTUL

Esenţial, înainte de toate, este să apelaţi întotdeauna la specialişti! Experţii de la Beauty Art Aesthetics trag un semnal de alarmă: dacă vor fi distruse mai multe celule adipoase decât este necesar, pielea poate să îmbătrânească prematur.

Ca orice procedură, şi lipoliza are contraindicaţii. Nu vă imaginaţi că este soluţia-minune de slăbit pentru cei care au o greutate mai mare decât ar trebui. Procedura se adresează celor cu un număr de kilograme normal, celor care sunt sănătoşi şi vor o îmbunătăţire de ordin estetic.

De asemenea, dacă sunteţi însărcinată ori alăptaţi, indicat este să amânaţi tratamentul. Contraindicaţii şi recomandări vă aduc experţii Beauty Art Aeshtetics la prima întâlnire.

 

În iulie 2021, clinica a fost distinsă cu primul premiu internațional pentru „Excelență în frumusețe”, primit în cadrul Galei I Success Awards, organizată la Cannes. Iar în luna septembrie a aceluiaşi an, managerul clinicii, Mădălina Brândușescu, a primit premiul pentru „Realizări remarcabile în domeniul medicinei estetice”, la Gala I Success Awards, de la Veneţia!

Găsiţi Beauty Art Aesthetics la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: office@beautyartaesthetics.ro

 

Leave a Comment