Uită de sutienul cu efect de push-up! Apelează la operaţia de lifting mamar!

Alăptarea, o slăbire bruscă sau îmbătrânirea pot face sânii să se lase. Iar asta cauzează, nu de puţin ori, frustrare, dificultăţi în viaţa de zi cu zi, dar şi în cea de cuplu. Sătulă de aceste aspecte? Vă doriţi, din nou, sâni fermi şi conturaţi armonios?

Doctorul Alin Bortolini, specialist în chirurgie plastică şi estetică şi fondatorul conceptului de frumuseţe integrată, Be Perfect, vă prezintă soluţia problemei: liftingul mamar vă aduce încrederea înapoi, schimbându-vă întreaga viaţă: “Vei putea renunţa la sutiene cu push-up şi îţi vei schimba garderoba, putând purta rochii mai decoltate şi sexy, care îţi vor pune în evidenţă noii sâni!

 

CE TREBUIE SĂ ŞTIŢI DESPRE INTERVENŢIE?

În cadrul consultaţiei vom discuta despre tot ceea ce presupune intervenţia şi îţi voi răspunde tuturor întrebărilor pe care le ai. Vom face măsurători şi vom discuta!” – dr. Alin Bortolini

Este primul pas pe care trebuie să îl faceţi în schimbare. În cadrul consultului Be Perfect vi se va evalua şi starea de sănătate. Tot atunci vi se vor recomanda şi efectuarea unor ecografii, mamografii şi analize de sânge, pentru ca doctorii să se asigure că nu suferiţi de afecţiuni care nu sunt compatibile cu operaţia.

Odată trecute de etapa iniţială, trebuie să ştiţi că intervenţia va fi una chirurgicală, prin urmare va fi efectuată sub anestezie generală, dar va necesita şi o zi de spitalizare, ulterior, pentru ca medicii să vă aibă sub supraveghere.

În funcţie de cât de lăsat este sânul, şi intervenţia în sine va fi efecutată diferit: „Tipul circumvertical este cel mai des utilizat, cu rezultate stabile în timp. Presupune o cicatrice periareolară şi una verticală. Mai există încă trei tehnici, una recomandată pacientelor cu ptoză mamară minoră, o alta destinată ptozelor mamare în care excesul de piele este foarte mare şi o altă efectuată extrem de rar, pentru cazurile în care ptoza este foarte mică, iar intervenţia este posibilă doar cu ajutorul unui implant care ridică sânul.”

 

Intervenţia se poate întinde chiar şi pe patru ore. Vorbim despre o operaţie care necesită tehnică experimentată, aşadar mare atenţie la cine apelaţi să o efectueze: „Deoarece acord operaţiei foarte multă atenţie şi folosesc o tehnică minim traumatică, aproape fără sângerare, frecvent nu este nevoie să folosesc tuburi de dren, lucru care elimină mult din durerile şi din disconfortul postoperator!” – dr. Alin Bortolini

 

ASPECTE ESENŢIALE, DUPĂ OPERAŢIA DE RIDICARE A SÂNILOR

După ieşirea din operaţie, va fi nevoie să purtaţi permanent o bustieră în următoarele două luni, pentru a evita deplasarea implanturilor şi, implicit, pentru un rezultat cât mai bun. Doctorul Alin Bortolini ne spune că unele dureri vor exista după intervenţie. Este vorba mai mult despre o jenă, care se manifestă sub forma unei febre musculare, care începe să scadă pe parcursul primei săptămâni.

O recomandare esenţială pentru sănătatea dumneavoastră şi, totodată, pentru a grăbi vindecarea, ţine de odihnă: somnul pe spate, şi nu pe lateral, este important în următoarele două luni. La fel de important este şi să ajungeţi la controale regulate. Iniţial, la câteva zile, apoi, din ce în ce mai rar. Totuşi, pentru monitorizarea implantului, dar şi pentru a vă asigura că totul funcţionează exact aşa cum trebuie, doctorul Alin Bortolini recomandă efectuarea unei ecografii mamare anual. De asemenea: „Eu, doctorul Bortolini îţi recomand ca în primele zile de recuperare să te odihneşti bine, să te hidratezi, mesele trebuie să fie uşoare, în cantitate mică şi regulate.”

Un rezultat final poate fi evaluat de abia la un an de la intervenţie.

„Trebuie evitat sprijinul în mâini la ridicarea şi coborârea din pat. După fiecare operaţie, apar edeme şi vânătai care vor disparea în următoarele 2 săptămâni.”– dr. Alin Bortolini

Cicatricile depind mult de modul în care se vindecă fiecare pacientă. Din păcate însă, trebuie să ştiţi că uneori acestea se pot lăţi, albi şi pot deveni chiar brune, în timp.

 

INTERVENŢIA DE RIDICARE A SÂNILOR, ÎN COMBINAŢIE CU ALTĂ OPERAŢIE

În funcţie de situaţie, liftingul mamar poate contribui şi la corectarea asimetriilor inestetice. Vorbim despre o intervenţie care poate fi combină, frecvent, şi cu augmentarea mamară, pentru mărirea volumului sânilor

“Operatia combinată de augmentare şi de ridicare a sânilor poate restabili volumul acestora şi poate corecta poziţia lor şi eventuale asimetrii, obţinând astfel sânii pe care ţi i-ai dorit dintotdeauna!”– dr. Alin Bortolini

Atenţie, însă, în acest caz dimensiunea cupei sutienului va creşte, pe măsura implantului ales.

Trebuie să ştiţi că astfel de intervenţii se realizează doar în cazul femeilor ai căror sâni sunt complet dezvoltaţi şi celor care au o stare de sănătate bună. La clinica Be Perfect, doctorul Alin Bortolini foloseşte doar implanturi de cea mai bună calitate, rotunde sau anatomice, mici sau mari, adaptate fiecărei paciente!

 

Riscurile şi recomandările vă vor fi prezentate pe îndelete de specialişti, chiar în cadrul primului control. Dacă vreţi să vă îmbunătăţiţi viaţa, acum este timpul schimbării! Be Perfect vă ajută să arătaţi exact aşa cum vă doriţi!

 

Curioşi cum decurge o astfel de intervenţie? Vă invităm să vedeţi! Intraţi pe canalul de YouTube al clinicii Be Perfect pentru a urmări, pas cu pas, în ce constă operaţia: https://www.youtube.com/c/BePerfectbyDrBortolini

 

Pentru  detalii, aveţi la dispoziţie numărul de telefon: 0767 373 328, adresa de mail: drbortolini@beperfect.ro, dar şi site-ul: https://beperfect.ro/.

Pe doctorul Alin Bortolini îl găsiţi pe Facebook şi Instagram!

https://www.facebook.com/bortolini.alin

https://www.instagram.com/dr.bortolini/

Leave a Comment