Uite cum arata actrita Monica Merisan la 10 ani dupa debutul in filmul Poveste de cartier!

Acum câţiva ani se zbătea să intre în echipa lui Marius Moga la Vocea României, iar acum este pe cale să ajungă în topuri în America. Fosta actriţă Monica Merişan, care a devenit celebră după ce a jucat în filmul „Poveste de cartier”, aspiră să ajungă cunoscută în străinătate şi are şi şanse ca numele ei să se audă peste Ocean.

Monica Merişan (29 de ani) a achimbat macazul de la actorie la muzică. Bruneta se prezintă sub numele de scenă Lissa, a lucrat mult la imaginea ei de pe vremea când era doar o asolescentă, iar acum speră să cucerească topurile din America. După Vocea României, ediţia din urmă cu cinci ani, Monica a intrat la Conservator şi a cântat coveruri.

Primul single al solistei a fost filmat în 2016 în Italia (Cinque Terre), iar doi ani mai târziu printr-o întâmplare fericită, bruneta, care căuta să găsească o persoană care să o sprijine să intre în lumea muzicală a dat peste un producător din America. ” Din pur noroc am dat peste cine trebuie, pe Facebook. Ne-am întâlnit cu producătorul Tony Boldi în Beverly Hills, care ne-a pus în legătură că Eduard Irimia. Am fost selectată să mearg în SUA în cadrul unui proiect acre are ca scop promovarea talentelor din diverse ţari la nivel internaţional. Sper să fac o figură frumoasă”, a mărturisit încântată Lissa.

Cine este Monica Merişan

Tânăra cântăreaţă s-a născut în orașul Cernavodă, judeţul Constanța. La vârstă de 11 ani a început școala de canto  la secția muzică ușoară. Cariera ei a început când a jucat rolul Ramonei în filmul „Poveste de cartier”, în 2008. „Aveam doar 16 ani pe atunci, iar pentru mine a fost o oportunitate să îmi evidențiez și calitățile de actrița. În 2010 am fost invitată să colaborez cu echipa «În puii mei» de la Antena 1 unde am cântat și jucat alături de Mihai Bendeac”, a mai povestit artista.

Leave a Comment